Gratis fragt på ordrer over 450 kr.

Baratza Sette 270

Baratza Sette 270

Status: På lager

2.995,00 DKK
 

Sette betyder 7 på italiensk. I dette tilfælde hentyder det til kværnens formgivning. Baratza har her begået en ualmindelig sej kværn til hjemmebrug. Læs mere nedenfor.

ELLER

Detaljer

Baratza Sette 270 formaler din kaffe med en hastighed, der kan gøre selv den mest morgensure kaffedrikker tilfreds! På godt 5 sekunder er din dobbelt espresso klar til tamping. Ved grovere formalingsgrader, kan du som en tommelfingerregel regne med 5,5 gram i sekundet.

En anden super sej feature er at espressobøjen med et snuptag kan forvandles til en holder til f.eks. din Hario V60, så du kan formale direkte ned i filteret. Du har tilmed mulighed for at indstille dine 3 mest brugte formalinger (baseret på tid), mens du også har en knap til manuel formaling. Rundt om udløbet sidder 2 skiver beregnet til indstilling af formalingsgraden; På den øverste indstiller du fra grov til fin, mens du på den nederste har mulighed for at finjustere.

Baratzas knivværk udemærker sig på mange måder: Blandt andet ved at vende på hovedet! På denne måde undgår du, at der sætter sig kaffe inde i knivværket imellem bryggene, og knivene er nemme at tage ud ved f.eks. rengøring.  Derudover er det her den yderste kniv der roterer, og det ligger bl.a. til grund for den højre hastighed.

FAKTA

  • Bønnebeholder: 300 g.
  • Knive: 40 mm. koniske, stål.
  • Mål: 13 x 24 x 40 cm
  • Vægt: 3,2 kg.
  • Det tager ca. 5 sek. at formale 18 g kaffe til espresso.

Storbror Bartaza Sette 270 W formaler din kaffe baseret på vægt. Læs mere her.


 

BARATZA™ (bah-’rah-tsa) kommer fra Arabisk og Swahili og henviser til et sted hvor locale samles og drikker kaffe. Baratza blev startet i 1999 og har siden udviklet og solgt højkvalitetskværne. Firmaets mål er at forsyne specialkaffebranchen med innovative kvalitetskaffekværne, der imødekommer de høje krav, der stilles.

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer: Baratza Sette 270