Kontra Espresso 250g

Cremet espresso med stor krop. Noter af pekannød, karamel og mørk kryderet chokolade.

Denne espressoblend ligger solidt i midten af vores risteprofil, med en fin balance af syre og bitterhed.

Varenr.
200005
77,00DKK
  • Køb 10 for 65,90DKK pr styk og spar 14%
Se flere produkter fra KONTRA

Vores KONTRA Espresso er en blanding af 2 forskellige kaffer. Det er en klassiker i vores hus, som vi er stolte af er på vores kaffehylder. Denne espresso er ristet mørkt, og er skabt med det formål, at den skal smage igennem mælkebaserede espressodrikke, og stadig have karakter og fylde. Den egner sig rigtigt godt til dig, som godt kan lide en espresso med dybde og karakter.


Den colombianske kaffe

Farmen La Argentina ligger i Colombia i regionen Southwest Antioquia nær byen Sabanitas. Vi skal op i 1800 – 2050 moh. for at finde den 21 ha store plantage der siden 1987 har været i Familien Gómez’ eje. Under optøjer i 1990’erne måtte de forlade deres ejendom, men kom tilbage og moderniserede gården, der hvor det var nødvendigt. Senest har de investeret i en vådmølle for at være i stand til at forbedre forarbejdningen af deres kaffebønner, og dermed gøre smagen bedre.

La Argentina’s plantage består af 150.000 kaffetræer hvilket er et stort antal taget i betragtning af, at den gennemsnitlige colombianske kaffebonde besidder 6000–7000 træer. På farmen dyrkes sorterne Castillo (90%) og Colombia (10%). Når bønnerne er plukket og frugtkødet er fjernet, fermenteres bønnerne i 24 timer. Herefter tørres de langsomt ved lave temperaturer i et tørreanlæg.


Den brasilianske kaffe

Kommer fra farmen São Silvestre, som drives af de to Andrade brødre siden 1991. Farmen er beliggende i det nordlige Minas Gerais, som ligger i det sydøstlige Brasilien. Andrade familien har dyrket kaffe igennem flere generationer. Det hele startede på farmen Capim Branco, som er beliggende i Cerrado Mineiro, hvilket er ca. 40 kilometer væk fra farmen São Silvestre. Grunden til at de har købt flere farme er, at de har en mission om, at der skal være mere kaffe af den højeste kvalitet til stede på kaffemarkedet. De har kontinuerligt forbedret deres forarbejdningsmetoder, og deres processer fra kaffen er plukket til den er færdigforarbejdet. Igennem de sidste par år har de vundet flere priser for deres kaffer, blandt andet har de vundet den internationale kaffekonkurrence ”Cup of Excellence”, hvilket er et stærkt bevis på, at deres anstrengelser og deres passion for at producere højkvalitetskaffe er gået rigtigt godt.

På farmen São Silvestre er jorden primært vulkanjord, som er ideelt til at dyrke kaffefarmens primære sorter: Yellow Icatú, Yellow Bourbon og Típica. Kaffen der er brugt til vores blanding er Yellow Icatú, og den er ”Pulped Natural”, som er en forarbejdningsmetode, der ofte bruges i Brasilien.


PROCENTFORDELINGEN AF KAFFERNE:

  • 50% Colombia – La Argentina - Washed
  • 50% Brasilien – Fazenda São Silvestre – Pulped Natural


 

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur.
Dosering: 10-12 gram pr. singleskud espresso.
Vandtemperatur: 90-94 C
Bryggetid: 20-30 sekunder.

Specifikationer
Navision discount group KAFFE
Vægt 0.250000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.