Acaia Pearl Coffee Scale 2021 Reimagined

Den nytænkte udgave af Acaias klassiker
Kun %1 tilbage
Varenr.
38740335
Se flere produkter fra Acaia

Acaia Pearl er Acaias første produkt og efterhånden en ikonisk vægt at brygge sin filterkaffe på. Vægten er designet minimalistisk, og er kendetegnet ved dens hurtige reaktionstid under bryg. Pearl er sensitiv over for enhver forandring, der kan påvirke afvejningen, så en plan overflade er essentiel, for at få maksimalt ud af den præcision, Acaia her tilbyder den passionerede kaffebrygger.

Stort set alt brygudstyr kan placeres på vægten, da dens størrelse er beregnet og designet til kaffeudstyr. Vægten slukker heller ikke midt i dit bryg, men er beregnet til længere pauser uden nulstilling eller slukning. Derudover er den selvfølgelig genopladelig og har diverse afvejningsfunktioner, så du kan brygge så nemt som muligt.

Vægten kommer i en hvid version med et display, hvor hvid lysende skrift står frem. Det lyder måske spøjst med hvidt på hvidt – men det fungerer rigtig godt, og tallene fremstår tydeligt. Du kan også vælge vægten i sort, hvor der selvfølgelig opstår en naturlig og større kontrast i forhold til synligheden af displayet.

Vi kan anbefale at benytte den varmebeskyttende måtte, som medfølger. Dette gør, at du ikke vil opleve svingninger i vægten undervejs i dit bryg grundet varmepåvirkning.

Acaia har selvfølgelig også en app tilknyttet vægten, hvor du kan følge dine bryg og din ensartethed over tid, og der er selvfølgelig også en app, til når du skal opdatere din firmware.

Medfølgende:

  • 1*Acaia Pearl vægt (Hvid/sort)
  • 1*Acaia varmebeskyttende måtte (sort/grå)
  • 1*Micro USB-kabel


Specifikationer:

  • Størrelse: 160mm (bredde) x 160mm (længde) x 32mm (højde)
  • Vægt: 462g
  • Kapacitet: Max 2kg
  • Måleenhed: g/oz
  • Display: LED
  • Batteritype: Lithium ion, genopladeligt
  • Trådløs forbindelse: Bluetooth 4.0

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.