Andet

Andet

Alt det andet

Alt det du ikke ved, du mangler

Varer 1-24 af 84

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 84

Side
pr. side
Faldende orden

Står du og mangler en lille værtindegave, skal manden der har alt oplyses om alle hemmelighederne bag det gode kaffebryg, eller trænger i bare til lidt sødt i kaffen hjemme hos jer, så finder du det lige her. ’Alt det andet’ bugner af lækre chokolader, Heilala’s vaniljesirup, Bagsværds populære lakridser og smukke bøger om alt det gode.

Mikkel Friis-Holms chokolader er prisvindende luksus-chokolader, der ifølge ham selv smages bedst ved at ligge et lille stykke chokolade ind på tungen, og lige så stille lade det smelte og fylde mundhulen med smag - uden at åbne munden i mellemtiden vel at mærke. Uanset hvordan du foretrækker, at smage på din chokolade, så lover vi, at den her er helt fantastisk og uden sidestykke på den danske chokoladescene.

Så hvad enten det er din søde tand, der skal fyldes op, eller det måske mere er åndelig føde af den informative slags, du har brug for, foreslår vi, at du tanker op her.

Tip: Glem ikke, at sammen med et stykke godt chokolade, hører en god kop kaffe.

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20