Baratza Encore kaffekværn

Baratza Encore kaffekværn

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

1.095,00 DKK
 

Kaffekværn til filter, stempel, pour over og AeroPress.

ELLER

Friskmalet kaffe er bedst!

Når du maler din kaffe, lige inden du brygger den, får du utvivlsomt den bedste kaffe og den bedste kaffeoplevelse. Så begynder den nemlig allerede, når den dejlige duft af de friskmalede bønner begynder at brede sig.

Med Baratza Encore får du en kværn, der er let at betjene, og som kan kværne kaffe til alle formål. Selvom kværnen kan male rigtig fint og ensartet anbefaler vi dog, at du udelukkende bruger kværnen til sort kaffe og ikke til espresso. Der er 40 trin i indstillingerne fra grov til fin, og du indstiller kværnen ved blot at dreje på bønnebeholderen. De 40 mm koniske stålknive maler kaffen i alle formalingsgrader fra mokkakande til stempel.

På siden af kværnen finder du on/off-knappen, men du kan også starte kværnen ved at trykke på knappen på fronten. Her maler du kun så længe knappen holdes inde. Vi anbefaler, at du kun formaler den mængde kaffe, du skal bruge til det enkelte bryg.

En kraftig jævnstrømsmotor trækker ubesværet knivene rundt. Den drejer med 450 omdrejninger i minuttet, hvilket resulterer i en støjsvag drift, der ikke unødigt varmer bønnerne op under formalingen.

FAKTA

  • 40 mm koniske stålknive
  • Stor beholder til kværnet kaffe
  • Fremstillet i antistatisk materiale
  • Vægt: 3,1 kg
  • Mål (HxBxD): 35x12x16
  • 450 RPM
Bemærk: For at midske transportskader ligger tænd-sluk-knappen i beholderen i kværnen. Den er let at montere.
 

 

BARATZA™ (bah-’rah-tsa) kommer fra Arabisk og Swahili og henviser til et sted hvor locale samles og drikker kaffe. Baratza blev startet i 1999 og har siden udviklet og solgt højkvalitetskværne. Firmaets mål er at forsyne specialkaffebranchen med innovative kvalitetskaffekværne, der imødekommer de høje krav, der stilles.