Bialetti Soft Cream EL-skummer, Stål (115ml)

Varenr.
740221
749,00 DKK
Se flere produkter fra Bialetti

Med en Soft Cream elektrisk mælkeskummer fra italienske Bialetti, får du let en dejlig skummet mælk til din kaffe. Kanden kan benyttes til både koldt og varmt mælk, og kan på ganske kort tid lave mælkeskum til din cappuccino, latte eller iskaffe. Der medfølger 2 forskellige piskere, som du kan se skemaet herunder.

Indstillinger for Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum

Varmt, skummet mælk: Indsæt den snoede pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Koldt, skummet mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Hold knappen inde i 3 sekunder. Dette aktiverer den blå lampe. Når mælken er færdigskummet, vil den røde lampe begynde at blinke.

Varmt mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Tip: Vær opmærksom på, at der er to forskellige maks-anvisniger i kanden; Den ene er til mælkeskum (varm eller kold) og den anden er til varm mælk. Kanden kan indeholde 115 ml mælk, hvis mælken skal skummes. Skal den bare varmes op, kan kanden indeholde 250 ml.

Indersiden af kanden har en non-stick belægning, så den er let at rengøre.

Specifikationer
Vægt 1.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.