Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum.

Varenr.
4430
749,00 DKK
Se flere produkter fra Bialetti

Med en Soft Cream elektrisk mælkeskummer fra italienske Bialetti, får du let en dejlig skummet mælk til din kaffe. Kanden kan benyttes til både koldt og varmt mælk, og kan på ganske kort tid lave mælkeskum til din cappuccino, latte eller iskaffe. Der medfølger 2 forskellige piskere, som du kan se skemaet herunder.

Indstillinger for Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum

Varmt, skummet mælk: Indsæt den snoede pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Koldt, skummet mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Hold knappen inde i 3 sekunder. Dette aktiverer den blå lampe. Når mælken er færdigskummet, vil den røde lampe begynde at blinke.

Varmt mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Tip: Vær opmærksom på, at der er to forskellige maks-anvisniger i kanden; Den ene er til mælkeskum (varm eller kold) og den anden er til varm mælk. Kanden kan indeholde 115 ml mælk, hvis mælken skal skummes. Skal den bare varmes op, kan kanden indeholde 250 ml.

Indersiden af kanden har en non-stick belægning, så den er let at rengøre.

Specifikationer
Vægt 1.000000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20