Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum.

Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum.

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

749,00 DKK
 
ELLER

Med en Soft Cream elektrisk mælkeskummer fra italienske Bialetti, får du let en dejlig skummet mælk til din kaffe. Kanden kan benyttes til både koldt og varmt mælk, og kan på ganske kort tid lave mælkeskum til din cappuccino, latte eller iskaffe. Der medfølger 2 forskellige piskere, som du kan se skemaet herunder.

Indstillinger for Bialetti Soft Cream Elektrisk mælkeskum

Varmt, skummet mælk: Indsæt den snoede pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Koldt, skummet mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Hold knappen inde i 3 sekunder. Dette aktiverer den blå lampe. Når mælken er færdigskummet, vil den røde lampe begynde at blinke.

Varmt mælk: Indsæt den lille pisker i bunden af kanden. Hæld mælk op til kandens anviste streg. Tryk på tænd knappen. Dette vil aktivere den blå og røde lampe på kandens side. Efter 1-2 minutter vil den røde lampe begynde at blinke, og mælken er færdig.

Tip: Vær opmærksom på, at der er to forskellige maks-anvisniger i kanden; Den ene er til mælkeskum (varm eller kold) og den anden er til varm mælk. Kanden kan indeholde 115 ml mælk, hvis mælken skal skummes. Skal den bare varmes op, kan kanden indeholde 250 ml.

Indersiden af kanden har en non-stick belægning, så den er let at rengøre.