Har du en bedre halvdel, der holder af at forkæle dig med friskbrygget kaffe, og som måske laver et lille hjerte i toppen af din cortado? Hvis du vil sikre dig, at du forsat forkæles, når julen er ovre, og det nye år banker på døren, skal du læse videre her, hvor vi kommer med 5 gode bud på, hvordan forkælelsen opretholdes. Kald det bare en fremtidssikring. Selv tak.


 

Endnu-bedre-kaffe-derhjemme-kurser

Hvis du ind imellem oplever lidt grus i maskineriet, kan du sende din bedre halvdel på Barista Teknik kursus. Her sørger vi for en mere konsistent kvalitet, når vi gennemgår espressobrygning og mælkesteaming. Hvis du ønsker dig friske blomster (i kaffen) hver dag, så er det et Latte Art kursus, du skal satse på.

Kontra Coffee laver Latte Art

LATTE ART KURSUS


 

Espresso-bæst

Det er lidt vildt at indkøbe en espressomaskine til en kaffenørd. Måske har vedkommende allerede en helt bestemt favorit, men det skal jo også være én, du synes en pæn! Derfor kan vi da godt lige komme med et lille tip herfra: Rocket Mozzafiato Type V er en super fin lille maskine, der ikke fylder voldsomt på køkkenbordet. Udover, at den muliggør brygningen af en rigtig god espressokaffe, har den det seje legendariske E61 bryghoved (kaffenørden knows…), men lige så vigtigt er det, at den fås i 3 farver: chrom, sort og hvid – og den som køber ind, er jo den der bestemmer farven...

Rocket Mozzafiato Type V
 

ROCKET MOZZAFIATO TYPE V


 

Anerkendt design til kaffehylden

Med den her fine Chemex-kaffebrygger kan man lave den lækreste filter kaffe, og så ser den endda rigtig flot ud med lædersnøre og træperler. Den står i øvrigt også udstillet på MOMA i New York, så hvis du…øhh….hvis din bedre halvdel ønsker sig en flot kaffebrygger, der vil se rigtig classy ud på kaffehylden, så er det den her, du skal satse på.

Chemex Coffee Brewer

CHEMEX COFFEE BREWER


 

Lækker kværn

Duften af friskmalet kaffe er forrygende. Desuden får du et bedre slutresultat, hvis dine kaffebønner males lige inden brygning. Hvis du går efter det velduftende kaffekøkken, vil en kaffekværn være en rigtig god julegave. Der er stor forskel på, om bønnerne skal formales til espresso- eller til filterbrygning, men her er to gode bud: Hvis du skal imponere espresso-nørden, kan du gå med en Mazzer Mini, der er et gedigent stykke værktøj til hjemmebaristaen. Hvis vi skal hoppe over i den prismæssigt lidt mere tilgængelige klasse, kan en Wilfa også bruges – både til at kværne filterkaffe og til at sprede en vidunderlig kaffeduft.

Mazzer Mini Electronic B

MAZZER MINI ELECTRONIC B

Wilfa Nymalet Kaffekværn

WILFA KAFFEKVÆRN


 

10 x Kaffekærlighed

Bum – friskristet kaffe hele 10 gange! Hvis du forærer din bedre halvdel et 10-turs-kaffekort til vores butik på Østerbro, sikrer du dig, at kaffekvaliteten altid er i top på hjemmefronten. Med kortet i hånden kan man hente en pose friskristet kaffe i butikken, når man har brug for den. Sørg altid for at der er drukket ud, inden der hentes friske forsyninger. Kaffen har nemlig bedst af, at blive drukket mens den er frisk. Hvis du synes, at sådan et lillebitte kort fylder for lidt under juletræet, kan du passende putte det ned i en lufttæt kaffedåse – så bliver kaffesituationen altså ikke bedre.

AirScape kaffedåse