På en solrig dag i maj besluttede vi her på Kontra-kontoret, at det var på aller højeste tid, vi fik smagt på Hansens 'Mokka Eskimo'. Det var endnu ikke lykkes os at få testet de gode sager i samlet flok, og derfor kørte vi forbi Original Coffee, og hentede en stor posefuld af de gode flødeis med hjem. Ikke overraskende var opbudet stort - sjovt nok ikke et af de arrangementer i personalekalenderen, man vil gå glip af.

Stak Hansen Is - Mokka Eskimo

Det er Original Coffee, der brygger de mange tusind espressoer, der bruges til en portion mokkais - ja, du hørte rigtigt; De håndbrygges en for en og hældes på dunke, hvorefter de transporteres til Jægerspris, hvor isen røres. Allerede sidste år offentliggjorde Original Coffee deres samarbejde med Hansen Is, og gjorde dermed den lovpriste is endnu bedre - efter vores mening ihvertfald.

Mokka Eskimoen er både en fryd for øjet og for ganen. Den velkendte smukke folie gør glad allerede inden isen er pakket ud, og også de små detaljer på ispinden er med til at gøre isspiseriet til en helstøbt fornøjelse. Her kan du finde små grafiske motiver eller gode råd som f.eks. 'Du kan ikke spise rugbrød altid'.

Isen er lige så cremet og lækker som den er forfriskende og sød, og den tykke, mørke chokolade giver en smag af gedigen kvalitet. Som en lille ekstra detalje er der tilsat en smule formalet kaffe, det giver lidt knas til isen.

Nå ja, og udover at spise isen her hos os, så rister vi faktisk også kaffen til at putte i. I samarbejde med Original Coffe har vi udvalgt en blanding af Kenyansk, Etiopisk og Brasiliansk kaffe, der giver isen den helt rigtige balance mellem sødme og syre. Drikker du den som espresso hos Orginal Coffee, vil du kunne smage noter af mørke bær, marcipan og chokolade.

Vores allerbedste sommertip til dig er: Smut forbi Orginal Coffee og snup en is med ud i solen. Den smager fabelagtigt!

Hansen Is: Mokka Eskimo

Kontra medarbejder holder is-pause

Loui nyder Hansen Is