Vores butik på Østerbro er lukket t.o.m den 7. februar. Du kan stadig handle online, hvor du kan vælge at afhente i butikken.
Fredag d. 22/1 er der undtagelsesvis lukket for afhentning af webordre i butikken.

Brewista Ratio Scale kaffevægt

Varenr.
041106
795,00 DKK
Se flere produkter fra Brewista

Brewista er efterhånden en kending på markedet for kaffeudstyr. Du får god kvalitet uden dikkedarer og til ganske rimelige priser. Vægten her er lidt en game-changer inden for kaffevægte, da den gør det nemt for alle at brygge utrolig lækker kaffe. Hvis du har styr på dine bønner og din kværn – så behøver du ikke tænke over mere, med denne vægt.

Brewista Ratio Scale sørger nemlig for, at du brygger efter en god opskrift, men uden at du selv behøver at stå med en ratio-omregner eller lave den store hovedregning, for at få lavet den perfekte filterkaffe. Dette aspekt i sig selv lyder udmattende, hvis man bare gerne vil have en kop kaffe uden at skulle lege matematisk geni.

Sådan brygger du kaffe med en Brewista Ratio Scale

 1. Tænd for vægten og sæt den eksempelvis på den automatiske indstilling. Du stiller herefter din bryggeenhed på vægten (gerne foropvarmet og med skyllet kaffefilter). Vægten nulstiller sig selv efter ganske kort tid.
 2. Et symbol, en kaffebønne, kommer frem på displayet og kaffen fyldes i, og den behøves ikke at være afvejet på forhånd - det skal vægten nok regne på selv.
 3. Når kaffen er fyldt i filteret, trykkes på knappen ’ratio’ og vægten regner selv ud, hvor meget vand du skal hælde over.
 4. Kedelsymbolet lyser op, og du skal nu påhælde dit vand. Så snart du begynder påhældningen, starter tiden.
 5. Den sidste opgave er nu hælde vand på kaffen i samme tempo, som den ’tidslinje’ vægten viser.

Vupti, displayet lyser blåt, og du er færdig med din kaffe. Et godt fif er at lade kaffen dryppe af, men ikke dryppe helt tør. Dvs. at du tager sin server/bryggeenhed væk fra filteret, inden vandet er løbet fuldstændig igennem kaffen.

Til nørderne kan det siges, at vægten brygger efter ratio 1:17 som udgangspunkt – dette kan naturligvis ændres efter behov. Vægten har selvfølgelig også en manuel funktion og kommer med en varmebeskyttende måtte, som er optimal at bruge under bryg. Optimalt er bryg på max 750g tilført vand optimalt, men du kan også sagtens brygge større mængder – så går man blot lidt på kompromis med tiden, dog uden konsekvens for den gode smag i kaffen.

Vægten er genopladelig og vi må indrømme, at vi er svært glade for dette produkt fra Brewista. Man skal gøre rigtig meget galt, for at misse den gode kop – hver gang.

Medfølgende:

 • Manual
 • Gennemsigtigt plastik cover
 • Silikonemåtte, der beskytter mod varme, vand og slid
 • USB-kabel til opladning


Specifikationer:

 • Kapacitet: 2kg
 • Måleenheder: g/oz
 • Display: LCD med baggrundsbelysning
 • Auto-off: Vægten slukker selv efter 180sec, men kan indstilles efter ønske.
 • Funktioner: Manuelt og automatisk
 • Batteri: Genopladeligt
 • Nøjagtighed: 0.1g

 

Specifikationer
Vægt 0.600000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider for afhentning af onlineordre:
Mandag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 11-18
Torsdag kl. 10-15
Fredag & Lørdag Lukket

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20