Coldbrew kande 2L + 10 filtre & strips

Coldbrew kande 2L + 10 filtre & strips

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

299,00 DKK
 

Med dette Coldbrew Kit er det let at komme i gang med koldbrygge derhjemme. Metoden er simpel, og kræver ikke meget andet end lidt plads i køleskabet.

ELLER

Ristede kaffebønner indeholder en hel masse kemiske forbindelser, der udvindes under brygningen. Nogle af disse forbindelser, herunder nogle olier og fedtsyrer ekstraheres kun ved høje temperatur, og de giver kaffen det ’spark’ eller ’bid’ som millioner af mennesker verden over elsker, men som også er årsagen til, at mange mennesker bruger mælk, fløde eller sukker i kaffen. Når du koldbrygger, bliver dine kaffebønner ikke udsat for varme, og derfor får de en anden kemisk profil end kaffe brygget med varmt vand. Kaffen synes naturligt sødere, da kaffens syrlighed reduceres med over 50%.

Let at komme i gang med koldbryg

Med dette Coldbrew Kit er det let at komme i gang med koldbrygge derhjemme. Metoden er simpel, og kræver ikke meget andet end lidt plads i køleskabet.

De medfølgende filtre er lavet af ultra fine fibre, der sikrer at hverken olier eller grums ender i din kaffe. Filtret går ikke i stykker og holder formen. Filtret lukkes med den fødevaregodkendte strip. Resultatet er en krystalklar kaffe med en perfekt aroma og tydelige noter.

Vi anbefaler som altid, at du formaler dine bønner selv, lige inden du skal bruge dem.

Koldbryg på Coldbrew kande

Du skal bruge:

1 liter friskt, koldt vand
120 gram friskformalet kaffe

Udstyr:

1 Coldbrew kande
1 Fiberfilter
1 Strip

Fremgangsmåde:

  1. Mal kaffen groft (lidt grovere end groft salt).
  2. Åben filteret, sæt det i kanden, og hæld den formalede kaffe i.
  3. Hæld frisk, koldt vand igennem filtret med kaffen.
  4. Luk filtret med den fødevaregodkendte strips. Luk kanden tæt med låget, og sæt den i køleskabet i 16 – 20 timer.
  5. Løft filtret op af kanden, og lad det dryppe af. Smid filter og kaffebønner væk – eller genbrug bønnerne til f.eks. havegødning.
  6. Nyd kaffen kold over is – måske endda i en cocktail. 

 

Et lille skriv om koffein:

Når du koldbrygger, er kaffebønnerne i kontakt med vand i lang tid. Det er netop kontakttiden mellem vand og bønne, der bestemmer mængden af koffein i din kaffe – jo længere kontakt, jo mere koffeinudtræk. Det er f.eks. derfor, at der er mere koffein i en kop stempelkandekaffe end i en kop filterkaffe. I koldbryg er mængden af koffein tårnhøj, faktisk  er der cirka
3 x så meget koffein i en liter koldbryg som der er i en liter energidrik.

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer: Coldbrew kande 2L + 10 filtre & strips