Den til efter maden

Den til efter maden

Status: Ikke på lager

500,00 DKK
 

Skab en hyggestund for dig selv og dem, der er allertættest på dig.

At synke ned i en god lænestol efter en god middag og nyde et lille glas, et god kop kaffe og lidt sødt er en af de ting, vi elsker allermest. Her får du hele pakken, som egner sig godt som et påskeæg til de voksne - og i disse tider måske egner sig endnu bedre til selvforkælelse.

Mexicansk Likør 500ml
After Dinner kaffe 250g
Påskeæg 6 stk.
Lakrids kuber 100g

Mexican Coffee Liqueur er god hvad enten den serveres solo i et lille glas med is ved siden af kaffen eller som indslag i en velafbalanceret cocktail. Copenhagen Distillery beskriver likørens potentiale som ’en kreativ voksen legeplads med utallige muligheder’.

De anvendte økologiske mexicanske kaffebønner er ristet på to forskellige måder: et meget lyst rist, der giver en højere syre, og et medium mørkt rist, der fanger lidt flere bitre kaffenoter. Kaffen brygges og mixes med rørsukker, grøn anis og et strejf af revet økologisk citronskal der giver en rig, bitter og lidt sød oplevelse.

Copenhagen Distillery et lille dedikeret team af enkeltpersoner, der med brænder for det fine håndværk det er at fremstille ’fine spirits’. I en gammel industribygning på Amager ligger destilleriet hvor Henrik Brinks, Master Destiller har rumsteret siden 2015. Hen af vejen er der kommet flere passionerede håndværkere med i det enestående foretagende, hvorfra en række nyskabende produkter har set dagens lys.