EMEYU ORGANIC Northern Grace 50 stk

Varenr.
6007
189,00 DKK

Indhold: En kasse indeholder 50 portioner pakket i bomuldsposer og beskyttende folie.

Emeyu tilbyder et spændende udvalg af theer fra kvalitetsplantager i Asien, og hylder teens smag, sundhedsfordele samt andre unikke egenskaber. At vælge Emeyu er en garanti for at få en te af højeste kvalitet, der samtidig respekterer de smukke bjerge hvor den gror. Du får en optimal og naturlig smagsoplevelse.

Navnet Emeyu indfanger essensen af te kultur og dens centrale elementer - skønhed og ekspertise. EME stammer fra det legendariske kinesiske bjerg E Mei Shan, der dækket i tåge og skyer, fyrretræer og blomster, er en inspiration af naturlig skønhed og friskhed. Bjerget er hjemsted for over 20 buddhistiske templer, og er berømt for at producere den smukkeste og mest velduftende te.

YU kommer fra navnet på en te-helgen, Lu Yu, som var et forældreløst kinesisk barn, der perfektionerede sine te-færdigheder under vejledning af buddhistiske munke. Han skrev den første bog om te, og blev kejserens foretrukne te mester. Efter hans død blevt han kåret til helgen, og den dag i dag tilbedes han stadig af te-farmerne. Lu Yu er også et andet ord for ekspertise, smag og luksus.

Specifikationer
Vægt 0.100000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20