Espazzola 58 mm

Se flere produkter fra
Brand:Espazzola

Espazzola er et smart og effektivt værktøj til at rense gruppehovedet på din espressomaskine.

Passer på de fleste maskiner, der bruger 58 mm filterhåndtag som f.eks: Rocket, Profitec, Nuova Simonelii, Rancilio, VBM, ECM og mange flere.

Espazzolaen monteres i gruppehovedet ligesom et portafilter, og bruger det varme vand fra maskinen til grundig rengøring og fjerning af kafferester. I stedet for at rengøre maskinen med en rensebørste, renser maskinen næsten sig selv - uden brændte fingre og vandspild på bordet.

Espazzolaen består af et håndtag og en fleksibel membran, og når du indsætter den i din espressomaskine, når membranen rundt i alle dele af gruppehovedet. Lad det varme vand løbe, mens du bevæger håndtaget fra side til side i cirka 20 sekunder. Vandet løber igennem tuden i bunden af håndtaget, og ned i maskinens drypbakke. (Se video i næste fane)

Membranen er udskiftelig.

 

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.