Fuldautomatisk

Fuldautomatisk

Fuldautomatisk espressomaskiner

Hvis du er til mindre grums og mere convenience i dit kaffekøkken

6 varer

Faldende orden

6 varer

Faldende orden

Fuldautomatiske espressomaskiner er for dig, der sætter stor pris på, at kaffebrygningen foregår helt automatisk. Dette er naturligvis uden, du behøver at gå på kompromis med smagen af din kaffe!

Der findes utallige fordele ved fuldautomatiske espressomaskiner. Bliv klogere på, om en automatisk espressomaskine er noget for dig her.

Hvorfor vælge en fuldautomatisk espressomaskine?

For mange af os er det særdeles tiltalende, at alt foregår via automatiserede processer. Det betyder nemlig blandt andet, at du:

 • Får den korrekte kaffedosering hver eneste gang
 • Får optimal temperatur på din kaffe
 • Kan nyde din kop kaffe efter bare et øjeblik

Derudover er fuldautomatiske espressomaskiner også ensbetydende med, at du ikke skal tænke så meget på rengøring af kaffemaskinen - eller på at fjerne kaffegrums.

Vores udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner

Her på siden har du overblik over vores massive udvalg af automatiske espressomaskiner. Vores indgående kendskab til maskinerne (og vores store erfaring på området) betyder, at vi har kompetencerne til at udvælge de absolut bedste fuldautomatiske espressomaskiner. Vi har derfor et bredt udvalg af moderne fuldautomatiske espressomaskiner, hvor både den nyeste teknologi og design er i højsædet. Udvalget af vores automatiske espressomaskiner spænder over alt fra den helt simple maskine, (der brygger espresso og sort kaffe) - til det større maskineri, der leverer hele paletten af kaffedrikke.

Sådan er du bedre rustet til at vælge rigtigt

Generelt kan det vidst roligt nævnes, at der findes et utal af forskellige automatiske espressomaskiner. Fortvivl ikke. Vi har forsøgt at beskrive præcist, hvad du får af hver enkelt maskine her på siden.
Klik ind på de mange produkter og få en præcis beskrivelse af, hvad du kan forvente.

Se vores videoer om fuldautomatiserede espressomaskiner

Du kan tilmed se videoerne på flere af de automatiske espressomaskiner. På den måde er du bedre rustet til at kunne vurdere, hvilken fuldautomatisk espressomaskine, der bedst indfrier dit behov.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du købe en fuldautomatisk espressomaskine

Der er mange årsager til, at en fuldautomatisk espressomaskine er det oplagte valg for dig. Dette gælder især, hvis du:

 • Elsker idéen om, at du ikke skal bekymre dig om rengøring
 • Godt kan lide ideen om, at alle processer under kaffebrygningen er automatiserede - da du eksempelvis ikke selv behøver at tage stilling til, hvorvidt doseringen af kaffe er korrekt
 • Elsker idéen om, at du har nybrygget kaffe på blot et øjeblik
 • Godt kan lide at drikke flere forskellige former for kaffe.

Med en fuldautomatisk espressomaskine er du sikret kaffe af høj kvalitet – nemt og hurtigt!

Lad os kort gennemgå de forskellige brands, du kan finde her på siden.

Fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA

Man kan ikke tale om fuldautomatiske espressomaskiner uden at nævne brandet JURA.

JURA tilbyder automatiske espressomaskiner ud fra Schweizisk præcision. Gennem mange år har vi arbejdet sammen med Schweiziske JURA – både når det angår fuldautomatiske espressomaskiner til erhvervsmæssigt brug og maskiner til private.

JURA leverer et stabilt og gedigent produkt, og maskinerne gør det ekstremt nemt at lave god kaffe. Tilmed kræver de et minimum af tid, når det kommer til vedligehold og rengøring.

Fuldautomatisk espressomaskine fra Sage

Fuldautomatiske espressomaskiner fra brandet Sage leverer smukke og gedigne espressomaskiner, der for alvor vækker din indre barista til live.

Sage lover, at...

…deres fuldautomatiske espressomaskiner er tro mod 4 elementer, som de mener, er de vigtigste for at brygge en god kop kaffe:

 • 19-22 grams dosering
 • Præcis temperaturkontrol
 • 9 bars tryk og separat steamearm
 • Brugervenlige maskiner

Alt i alt kan det siges, at de fuldautomatiske espressomaskiner fra Sage er nemme at bruge, stabile – og at de brygger en rigtig god kop kaffe – nemt og hurtigt.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.