Filterkaffemaskiner

Filterkaffemaskiner

Kaffemaskiner

Filterkaffemaskinen er stadig den mest udbredte kaffebrygger i Danmark

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Filterkaffe

Filterkaffemaskiner er stadig den mest udbredte form for kaffebrygger i Danmark. Dette er ikke uden grund.

Der er noget helt særligt ved lyden af kaffe, som brygges på en filterkaffemaskine. Duften er heller ikke at fornægte, og vælger du den rigtige filterkaffemaskine (og kaffe) – er der bestemt heller ikke noget i vejen med smagen!

Læs med her og bliv klogere på, om du bør vælge en filterkaffemaskine.

Fordele ved filterkaffemaskiner

De fleste danskere vælger filterkaffemaskinen til at brygge deres daglige kop kaffe. Der findes et utal af forskellige filterkaffemaskiner på markedet. Det kan derfor være ekstra svært at navigere rundt i de mange forskellige produkter.

Dem der er skeptiske omkring filterkaffemaskiner, forbinder typisk filterkaffe med en grå, halvvarm og bitter kop kaffe.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være.

…Specielt ikke på den maskine, som vi præsenterer dig for om lidt.

Vores udvalgte filterkaffemaskine

Vi har nemlig udvalgt en filterkaffemaskine, der indfrier alt det gode, vi kender ved filterkaffemaskiner – uden du behøver at bekymre dig om, at din kaffe bliver ”grå”, lunken eller kedelig.

Vores indgående viden om filterkaffemaskiner betyder, at vi har kompetencerne, der skal til for at kunne udvælge den absolut bedste filterkaffemaskine på markedet.

Valget er faldet på en helt særlig filterkaffemaskine, som du kan læse mere om nedenfor.

Filterkaffemaskinen fra Wilfa Svart Presisjon

Filterkaffemaskinen fra Wilfa Svart Presisjon er noget ganske særligt. Den får alle skeptikere på andre tanker.

Her er der tale om en kaffefiltermaskine, hvor alt er gennemtænkt til mindste detalje. Den skiller sig markant ud fra konkurrenterne med det innovative og smukke design. Derudover byder den på et hav af smarte funktioner.

Hvorfor så lige denne filterkaffemaskine?

Vi har valgt at indkøbe denne unikke filterkaffemaskine, der særligt er anerkendt for sin temperaturstabilitet. Den stabile temperatur sikrer optimal smag af din kaffe.

Det kan du forvente

Valget på netop denne filterkaffemaskine bunder også i, at den byder på en masse andre lækre funktioner. Filterkaffemaskinen har blandt andet en funktion ”Flow Control”.

Flow Control

Denne funktion indebærer, at du kan indstille hastigheden på vandgennemstrømningen på filterholderen.

Hvorfor så det?

Netop denne funktion betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om, at din kaffe bliver grå og trist i smagen. Vandets gennemløbstid har nemlig afgørende betydning for, at du får mest mulig smag ud af kaffebønnerne.

Derfor kan æstetik og kvalitet kan sagtens gå hånd-i-hånd

Filterkaffemaskinen er designet i samarbejde med den tidligere baristaverdensmester Tim Wendelboe, og intet er overladt til tilfældighederne.

Normalt kan filterkaffemaskiner godt have et kedeligt udseende, men det er i hvert fald ikke tilfældet ved denne kaffemaskine, der har et moderne udtryk med rene linjer.

Den kan du roligt placere som en del af din indretning i dit køkken.

Giv filterkaffen et løft

Du kan med andre ord roligt investere i denne skønhed, der vil give din hverdagskaffe et gevaldigt løft.

Har du spørgsmål til filterkaffemaskiner er du altid velkommen til at kontakte os.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.