Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side
  • Sage - The Precision Brewer - Glass

    Sage - The Precision Brewer - Glass

    1.999,00 DKK
     

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffekværne

Kaffe handler i høj grad om smag. Derfor er det også helt op til dig, om du er mest til espresso fra en fuldautomatisk espressomaskine, klassisk filterkaffe på en ”almindelig” kaffemaskine, stempelkaffe eller noget helt femte. Det vigtigste for os er, at du får den bedste kaffeoplevelse HVER gang du brygger dig en kop.


 

Espressomaskine

Mange kaffedrikkere foretrækker - og sværger til - en decideret espressomaskine, og det forstår vi godt! Dog er det stadig et fåtal, som har en rigtig espressomaskine stående derhjemme, og det mener vi er en skam. En af de hyppigste årsager til, at folk fravælger - eller slet ikke overvejer - en espressomaskine, er at mange stadig tror det er både dyrt og besværligt. Men det behøver det ikke være! Hos Kontra Coffee elsker vi en god espresso, og derfor elsker vi også gode espressomaskiner - så det er lige netop det, vi har at tilbyde. Du kan få espressomaskiner i mange forskellige størrelser og prisklasser, men uanset dit ønske og dit behov, kan du finde en espressomaskine i vores store udvalg.

Som en ekstra service, får du altid et GRATIS baristakursus med, når du køber en espressomaskine hos Kontra Coffee. Vi mener, at de bedste forudsætninger for at få det mest optimale ud af sit udstyr, giver en bedre kaffeoplevelse. Og derfor giver vi disse kurser med, når du køber din nye espressomaskine hos os.

Kaffekværne - Mal dine bønner i en god kaffekværn

En god kaffe kræver gode kaffebønner. Og de skal kværnes. Derfor er en god kaffekværn et uundværligt værktøj for enhver kaffeentusiast. Hvis ikke du er vant til at bruge en kaffekværn og kværne dine bønner fra bryg til bryg, vil du opleve en meget fyldigere og mere smagfuld kaffe end den du kender. En kaffekværn er dog ikke bare en kaffekværn. Der kan være stor forskel på hvilken type kværn du skal bruge, afhængigt af hvilket udstyr du skal brygge på. Derfor anbefaler vi – hvis du er i tvivl – at du tager os med på råd. Vi har mange års erfaring med alt inden for kaffebrygning og ved også hvilken type kaffekværn som vil egne sig bedst til lige netop dit behov.

Kaffemaskiner - Bryg klassisk filterkaffe på en almindelig kaffemaskine

I Danmark forbinder de fleste kaffe med filterkaffe. Selvom verden så at sige er blevet mindre, og vi efterhånden godt kender til de mere eksotiske kaffe-drikke fra bl.a. Italien, så er det oftest den gode gamle filterkaffe som serveres i Danmark. Og det er også helt i orden. Kaffe handler som sagt om smag og behag, og en filterkaffe kan være en fryd for dine smagsløg, hvis den er brygget på en ordentlig kaffemaskine. Vores ekspertise vedr. kaffemaskiner gør, at vi kun har de bedste kaffemaskiner at vælge i blandt. Du kan således opnå en sublim filterkaffe på en af de mange kaffemaskiner, som du finder her i vores webshop – eller i vores butik på Østerbro i København.

Vi er her for at hjælpe dig til en bedre kaffeoplevelse

Hos Kontra Coffee er vores mantra ”kvalitet i koppen”. Og det er uanset hvilken type kaffe - eller kaffekop - der er tale om. Vi har mere erfaring end de fleste, og kan hjælpe dig med at vælge lige netop det udstyr, som du vil blive allermest tilfreds med. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, men endelig blot kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vi er her for at hjælpe dig.