Espro P5 stempelkande, glas/stål

Varenr.
61470002
Fra 549,00 DKK

Den populære Espro Press fra Canada fås også i glas, som man kender det fra de mere traditionelle stempelkander på markedet.

Denne udgave fra Espro Press skiller sig dog ud, da glasset er tykkere og holder væsentligt bedre på varmen. Derudover er kanden designet med en ’sikkerhedslås’, som er nem at håndtere, og denne sikrer glasset fra unødigt at glide ud af holderen og dermed gå i stykker.

Låget er isolerende, og sikrer at kaffen holdes længere varm.

Sidst, men ikke mindst: Det er filtreringen Espro især er kendt for. Med sine dobbeltfiltre, med mikrofiltrering, er du sikret en stempelkaffe i verdensklasse. Ingen unødige bismage fra kaffegrums eller ubehagelige mundfornemmelser. Med denne stempelkande får du en ren kop kaffe, som rent faktisk lader dig smage hvilke aromaer og nuancer din kaffe har at byde på.

Hvis du skulle ønske et endnu renere resultat, så kan du benytte de medfølgende papirfiltre, som sættes ind i mellem de to filtre. Det vil give dig en yderligere filtrering, hvor resultatet til en vis grad kan sammenlignes med et rent og behageligt håndbryg.

Kanden kommer i to størrelser, 530ml og 950ml. Se også kanden i den praktiske og elegante termoversion, i stål her.

Ved køb af stempelkanden får du:

  • 1 stk. Espro press, materiale af glas
  • 1 stk. Rustfri stålramme til glasset
  • 1 stk. Dobbelt mikrofilter med låg
  • 1 stk. Papirfiltre

 

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20