Espro P5 stempelkande, glas/stål

Varenr.
61470002
Fra 549,00 DKK

Den populære Espro Press fra Canada fås også i glas, som man kender det fra de mere traditionelle stempelkander på markedet.

Denne udgave fra Espro Press skiller sig dog ud, da glasset er tykkere og holder væsentligt bedre på varmen. Derudover er kanden designet med en ’sikkerhedslås’, som er nem at håndtere, og denne sikrer glasset fra unødigt at glide ud af holderen og dermed gå i stykker.

Låget er isolerende, og sikrer at kaffen holdes længere varm.

Sidst, men ikke mindst: Det er filtreringen Espro især er kendt for. Med sine dobbeltfiltre, med mikrofiltrering, er du sikret en stempelkaffe i verdensklasse. Ingen unødige bismage fra kaffegrums eller ubehagelige mundfornemmelser. Med denne stempelkande får du en ren kop kaffe, som rent faktisk lader dig smage hvilke aromaer og nuancer din kaffe har at byde på.

Hvis du skulle ønske et endnu renere resultat, så kan du benytte de medfølgende papirfiltre, som sættes ind i mellem de to filtre. Det vil give dig en yderligere filtrering, hvor resultatet til en vis grad kan sammenlignes med et rent og behageligt håndbryg.

Kanden kommer i to størrelser, 530ml og 950ml. Se også kanden i den praktiske og elegante termoversion, i stål her.

Ved køb af stempelkanden får du:

  • 1 stk. Espro press, materiale af glas
  • 1 stk. Rustfri stålramme til glasset
  • 1 stk. Dobbelt mikrofilter med låg
  • 1 stk. Papirfiltre

 

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.