Gratis fragt på ordrer over 450 kr.

Espro Travel Press

Espro Travel Press

Status: På lager

395,00 DKK
 

Lækker, solid og ikke mindst tæt travel press fra Canadiske Espro

* Påkrævede felter

395,00 DKK

Detaljer

Espro Travel Press er lavet til kaffe på farten i et simpelt, solidt og ikke mindst tæt design. Koppen kommer fra Canadiske Espro, og er lavet til et liv på farten – om end det er på en bjergtop, som vist på firmaets egen hjemmeside, eller om det er i din Ford Focus på Gammel Køge Landevej. Faktum er, at koppen holder tæt – også når du spurter efter bussen eller (lidt for hastigt) cykler over brostenene på Ny Carlsbergvej.

Koppen fungerer på samme måde som en stemplekande, og ligesom Espro’s andre kander har denne også det patenterede dobbeltfiltersystem, der sikrer dig en ren kop kaffe uden grums og ’støv’. Sammen med koppen leveres også en pakke papirfiltre, til dig der ønsker en ultra clean cup. Filtret placeres imellem stemplets to mikrofiltre. Forskellen på at brygge med og uden papirfiltret kan groft sagt ridses op sådan her;

Uden papirfilter: Du får en federe kop kaffe da mikrofiltret lader æsteriske olier passere. Denne kaffe er ligesom den traditionelle stempelkandekaffe – lækker og fyldig - blot uden grums.

Med papirfilter: Du får en ultra ren kop kaffe helt uden mikrobønnepartikler og æteriske olier. Denne metode bringer dig tættere på pourover-kaffens lyksaligheder.

Sådan bruger du din Espro Travel Press:
Hæld 18 gram friskformalet kaffe i koppen, fyld den op med varmt vand (92-95°). Rør rundt. Sæt låget på. Vent 4 minutter. Pres stemplet ned.

Koppen er dobbeltisoleret, og det siges, at den kan holde på varmen i 4-6 timer.

FAKTA:

  • Kan indeholde 350 ml
  • Rustfri stål kop, double-walled, vakumisoleret
  • Filtrene er BPA, BPSog phthalate fri


Du kan læse meget mere her: http://espro.ca/travel-press/
Du kan også se en brugeranmeldelse her: http://www.kontracoffee.com/blog/Espro-Travel-Press
Se Espro’s stempelkander her: http://www.kontracoffee.com/espro-press-stemplekande/


Indsend din bedømmelse

Du bedømmer: Espro Travel Press