Eureka Mignon Perfetto 50

Eureka Mignon Perfetto 50

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

4.100,00 DKK
 
4.100,00 DKK

Eureka Mignon Perfetto er en alsidig kaffekværn med 50mm knive af hærdet stål.
Den har specialdesignede knive som gør den velegnet til både espresso og alle filter formalinger.

Produktivitet (gram/sek) 1,2 – 1,6 Espresso,1,7 – 2,3 Bryg.

Mignon Perfetto kværnen har touch skærm (single, double og on demand) og Silent Technology som modvirker vibrationer og derved reducerer støj med cirka 20dB i forhold til andre konventionelle kværne. Altså en meget lydsvag kværn.
Kværnen har det Eureka kalder ACE System (Anti-Clumps & Electrostaticity). ACE er med til at forhindre klumper og eliminere den elektrostatiske ladning som forekommer. Ved styring af kaffeflowet sikrer ACE System jævnhed og konsistens.

Eureka Mignon Perfetto har et Trinløst Mikrometrisk Reguleringssystem (patenteret af Eureka). TMR sikrer præcision og giver mulighed for at udføre vedligeholdelse uden at nulstille kværnens formalingsgrad. Kværnen vedligeholdes nemt, da toppen kan afmonteres ved at fjerne 9 skruer, hvilket giver mulighed for hurtigt at udskifte og rense knivene.

All-Purpose justerbar “Hands-Free” filterholder, som passer til ethvert portafilter og tillader baristaen at udføre andre opgaver under formaling.
Kværnen har et Easy Setting System, der letter indstilling af formalingen ved at vise de forskellige brygformer: fra tyrkisk til Moka, fra Drip til French Press. Eureka grinders udstyret med dette system er nemme og hurtige at indstille.
Eureka er en førende italiensk virksomhed inden for design og fremstilling af moderne og elegante kaffekværne og har eksisteret siden 1920. Alle kværne er håndbyggede på Eureka’s fabrik i Firenze.