Gratis fragt på ordrer over 450 kr.

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side
 • KONTRA Gavekort

  KONTRA Gavekort

  0,00 DKK
   
 • Kursus Gavekort - Barista Teknik

  Kursus Gavekort - Barista Teknik

  795,00 DKK
   
 • Kursus Gavekort - Kaffens Univers

  Kursus Gavekort - Kaffens Univers

  295,00 DKK
   
 • Kursus Gavekort - Latte Art

  Kursus Gavekort - Latte Art

  950,00 DKK
   

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Gavekort

Du kan købe et gavekort af et valgfrit beløb. Gavekortet kan bruges til køb af kaffebønner, bryggeudstyr og alle de andre gode sager, du kan finde i vores butik på Østerbro. Det kan også frit bruges i kursusafdelingen. Et gavekort er gaven til den, der har alt, eller måske til én der har lyst til en rundtur i kaffens univers.

På kurset af samme navn snakker vi om dyrkning og forarbejdning af kaffe, og vi smager på kaffe fra hele verden. Du skal lære at dufte og smage forskel; Bliver du fristet af de frugtige afrikanske kaffer eller er du mere til noter af nød i de Sydamerikanske bønner? Måske kan du smage hvilken nød? Alle kan være med, når vi dykker ned i kaffens univers – uanset alder, baggrund og smagsløg.

Har man lyst til at få hænderne i kaffegrumset, kan man ønske sig et gavekort til Barista Teknik. Her trænes og finpudses espressobrygning og mælkesteaming, og når du går hjem, skal du gerne have en følelse af, at dine barista teknikker er på plads - eller måske er endnu bedre, end da du kom. Vi tager en fælles gennemgang af teorien bag teknikkerne, men når vi arbejder ved maskinen, tager vi udgangspunkt i netop dit niveau.

Hvis du altid har undret dig over, hvordan der kommer fine mønstre i toppen af kafferne på byens caféer, kan vores Latte Art Kursus afmystificere konceptet. Her trænes primært mælkesteaming således at du kan opnå microbubble texture i din mælk. Ikke alene giver denne teknik en bedre cappuccino eller caffe latte, den er også særdeles velegnet til at ’tegne’ i kaffen med. Vi går i dybden med teknikken bag tegneriet, der er et sammenspil mellem din espresso og måden du hælder din steamede og cremede mælk op i kaffekoppen på. Vi anbefaler at man har styr på sine barista teknikker inden man kommer på dette kursus.