Hario Drip Station

Kun 2 tilbage
Varenr.
740197
499,00 DKK
Se flere produkter fra Hario

Drypstationen fra Hario giver dig mulighed for at samle dit kaffeudstyr på én enhed og lave en hyggelig og elegant kaffestation i hjemme. Så ved du, hvor dit brygudstyr hører hjemme, og det ender ikke med at blive væk bagerst i skabet.

Du har mulighed for at placere din 1-, 2- eller 3-kops Hario dripper på toppen og placere den kande i tilsvarende størrelse under. Det smarte ved dette er, at når du er færdig med at brygge din kaffe, kan du efterlade dripperen på ’stationen’ og tage kanden med hen til bordet. Drypstationen indeholder nemlig en lille spilbakke, hvor kaffen kan dryppe ned i, som er nem at rengøre.

Drypstationen er af klar akryl og nem at rengøre.

Specifikationer
Vægt 0.700000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.