Hario V60 Coffee Dripper 02, Kobber

Hario V60 Coffee Dripper 02, Kobber

Status: Ikke på lager

440,00 DKK
 

Kaffetragt i kobber fra japanske Hario. 2 kops.

Her kan du opleve Hario's berømte dripper 'V60' i kobber. Det særlige ved at brygge på en V60’er er, at man opnår en stor fylde i den færdige kaffe. Samtidig filtrerer man alle partikler væk, således at man får en meget ren smag. Der er en stor tradition for at ’bloome’ når man brygger på denne måde. Det vil sige, at man i starten af brygget hælder en smule vand på kaffebønnerne – kun lige nok til, at de alle blive våde – og så lader dem hvile i 30 sekunder. På denne måde ’åbnes bønnerne op’ og smagen trækker bedre ud.

Husk at vandet kun skal være ca. 94 grader varmt, når du brygger. Det svarer til, at du lade det hvile 1-2 minutter, når det har kogt.

Når du brygger, så hæld vandet på kaffen i langsomme cirkelbevægelser. Brygget skal tage omkring 4 minutter i alt incl. tid til bloom.

Det kan være en rigtig god idé at bruge en vægt, når du brygger. Harios egen vægt kan både tage tid og vægt, og du har derfor et godt overblik over dit bryg.


 

Navnet Hario er japansk, og er afledt af ’Kongen af glas’. Firmaet blev grundlagt i 1921 hvor det producerede og solgte glasprodukter til videnskabelig og medicinal brug. Efter 2. Verdenskrig startede produktionen af husholdningsprodukter med den ikoniske Syphon. Bag alle Harios produkter ligger den samme filosofi: Kvalitet og funktionalitet – de skal være smukke og nyttige i lige mål. Firmaet har vundet adskille priser for deres designs, og særligt V60’eren er et populært produkt.