Hario V60 Dripper Sort Metal 02

Kaffetragt i sortlakeret stål fra japanske Hario. 2 kops.

Varenr.
740180
450,00 DKK
Se flere produkter fra Hario

Udforsk kaffens smag med et af verdens mest populære kaffebrygningsværktøjer: Hario’s V60 Dripper. Den bruges af baristaer og kaffeentusiaster verden over. Den er nem at bruge, og det kræver kun 4 minutter af din tid at lave en ekstra god kop kaffe – morgen, middag eller aften.

V60-navnet stammer fra dripperens 60 graders vinkel. Ifølge Harios research, er det den ultimative form, hvis du vil opnå et jævnt bryg og dermed fuld udnyttelse af dine kaffebønner. På indersiden har dripperen tydelige, snoede kamme/forhøjninger, der skaber rotation under bryggeprocessen. Den har også ét stort hul i bunden, hvor spidsen af filtret stikker igennem. Alle disse detaljer er forarbejdet således, at du opnår den optimale ekstraktion og dermed den bedste udnyttelse af dine kaffebønner. 


 

Navnet Hario er japansk, og er afledt af ’Kongen af glas’. Firmaet blev grundlagt i 1921 hvor det producerede og solgte glasprodukter til videnskabelig og medicinal brug. Efter 2. Verdenskrig startede produktionen af husholdningsprodukter med den ikoniske Syphon. Bag alle Harios produkter ligger den samme filosofi: Kvalitet og funktionalitet – de skal være smukke og nyttige i lige mål. Firmaet har vundet adskille priser for deres designs, og særligt V60’eren er et populært produkt.

Specifikationer
Vægt 0.400000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.