Hario V60 Coffee Dripper 02, Sort Metal

Hario V60 Coffee Dripper 02, Sort Metal

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

450,00 DKK
 

Kaffetragt i sortlakeret stål fra japanske Hario. 2 kops.

ELLER

Udforsk kaffens smag med et af verdens mest populære kaffebrygningsværktøjer: Hario’s V60 Dripper. Den bruges af baristaer og kaffeentusiaster verden over. Den er nem at bruge, og det kræver kun 4 minutter af din tid at lave en ekstra god kop kaffe – morgen, middag eller aften.

V60-navnet stammer fra dripperens 60 graders vinkel. Ifølge Harios research, er det den ultimative form, hvis du vil opnå et jævnt bryg og dermed fuld udnyttelse af dine kaffebønner. På indersiden har dripperen tydelige, snoede kamme/forhøjninger, der skaber rotation under bryggeprocessen. Den har også ét stort hul i bunden, hvor spidsen af filtret stikker igennem. Alle disse detaljer er forarbejdet således, at du opnår den optimale ekstraktion og dermed den bedste udnyttelse af dine kaffebønner. 


 

Navnet Hario er japansk, og er afledt af ’Kongen af glas’. Firmaet blev grundlagt i 1921 hvor det producerede og solgte glasprodukter til videnskabelig og medicinal brug. Efter 2. Verdenskrig startede produktionen af husholdningsprodukter med den ikoniske Syphon. Bag alle Harios produkter ligger den samme filosofi: Kvalitet og funktionalitet – de skal være smukke og nyttige i lige mål. Firmaet har vundet adskille priser for deres designs, og særligt V60’eren er et populært produkt.