Hario V60 Coffee Dripper 02, Stål

Kaffetragt i stål fra japanske Hario. 2 kops.

Kun 4 tilbage
Varenr.
250092
295,00 DKK
Se flere produkter fra Hario

Når du brygger på en V60’er, vil, du opleve en stor fylde og en meget ren smag i kaffen. Ved denne bryggemetode filtreres alle partikler væk, og kaffens karakteristika vil komme særligt tydeligt til udtryk. Din første tanke vil måske være, at din sædvanelige kaffe vil være ’tynd’, men prøv at smage efter, om dens smagskarakteristika ikke blot træder tydeligere frem. Hvis du har svært ved at bestemme kaffens noter, så kast et blik bag på posen, og se om kaffebeskrivelsen ikke kan hjælpe dig lidt på vej.

Hvor meget du selv vil gå op i detaljerne, når du brygger, er op til dig. Kaffenørder verden over stræber dagligt efter den perfekte kop kaffe ved hele tiden, med videnskabelig præcision, at optimere kaffens formalingsgrad, mængde, vandets hælde-hastighed, timing osv. Selvom alle disse elementer helt afgjort spiller en væsentlig rolle, er det både muligt og tilladt blot at stræbe efter en simpel kop kaffe med en minimal investering i en V60 dripper og en stak papirfiltre, og blot bruge en almindelig elkedel og din yndlingskop. Graden af nørderi er op til dig. Kast dig ud i det og afgør selv hvad du synes.


 

Navnet Hario er japansk, og er afledt af ’Kongen af glas’. Firmaet blev grundlagt i 1921 hvor det producerede og solgte glasprodukter til videnskabelig og medicinal brug. Efter 2. Verdenskrig startede produktionen af husholdningsprodukter med den ikoniske Syphon. Bag alle Harios produkter ligger den samme filosofi: Kvalitet og funktionalitet – de skal være smukke og nyttige i lige mål. Firmaet har vundet adskille priser for deres designs, og særligt V60’eren er et populært produkt. 

Specifikationer
Vægt 0.400000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20