Hario Coffee Mill, Keramik, Slim - lille

Lille manuel kaffekværn med keramiske skær.

Varenr.
38740192
300,00DKK
Se flere produkter fra Hario

Hario Slim er en lille og kompakt kværn til maling af kaffebønner. Du kan kværne op til 24 gram bønner ad gangen. Den kompakte størrelse gør, at kværnen er let at holde fast, mens du kværner, og at den nemt pakkes ned i en kuffert og for eksempel tages med på ferie eller forretningsrejse – så du altid er sikker på, at du kan få en god kop kaffe. Kværnen har keramiske knive, så de holder længe og formaler din kaffe hurtigt og let.

Hario Slim er også perfekt til vandre-, cykel- eller teltture, og de 24 gram kaffe, kan du bruge i en lille stempelkande, i din Aeropress eller til drypkaffe på V60 tragt.


 

Når du kværner dine bønner selv, får du uden tvivl, den bedste kop kaffe. Dette skyldes, at bønnerne taber aroma og smag fra det sekund, de formales, idet ældningen påbegyndes, når overfladen på den enkelte kaffebønne brydes, og cellestrukturen eksponeres for ilt. Det siges, at kaffe bør bruges indefor en time efter den er blevet kværnet. Alt i alt en ret lille investering og insats for at få en langt bedre kop kaffe - hver dag.

Specifikationer
Vægt 0.500000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsNYT KAFFEHUS
Vores nye kaffehus & butik har åbent

Mandag-Fredag 10-18

Lørdag 10-16

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.