Hario Cold Water Dripper

Hario Cold Water Dripper

Status: Ikke på lager

1.800,00 DKK
 

Tålmodighed er en dyd – også når det kommer til at fremstille kold kaffe på denne smukke koldbrygger. Harios Cold Brew Dripper er nemlig ikke til en hurtig kop kaffe – det tager minimum 3-4 timer at brygge 6 kopper på denne måde - men det er ventetiden værd. Gevinsten er en sød og virkelig lækker kaffe.

Vi foretrækker, at koldbrygge kaffer med en vis syre f.eks. Kenya eller Etiopien. Server over is, og nyd den som var den et rigtig godt glas rom.

FAKTA

  • Mål (H x B x D): 45,5 x 15 x 13 cm.
  • Din koldbryg kan holde sig i køleskabet i op til 3 dage.

 

I de seneste par år er kaffeverdenen kommet med nye bud på, hvordan vores kaffe kan brygges, og hvordan den kan smage. Et bud, der piller meget ved den gængse opfattelse af ”hvad kaffe er”, er koldt brygget kaffe, også kendt som Coldbrew. Koldbrygget kaffe er kaffe der, som navnet antyder, brygges koldt eller ved stuetemperatur, og som brygges over lang tid. Det interessante ved disse lange bryggetider er blandt andet en markant anden kaffesmag, end den vi kender fra vores hverdag. Dette skyldes, at kaffen ikke bliver udsat for varmt vand og høje temperaturer. Det betyder, at mange af de olier og fedtsyrer, der normalt ekstraheres fra kaffen, ikke udvindes, og derfor ikke påvirker smagen i en koldbrygget kaffe. Som følge deraf oplever mange, at koldbryg er en læskende drik, der er mild, sød og forfriskende i smagen. Desuden påvirker de lange bryggetider kaffedrikkens koffeinindhold, så man får en langt mere koffeinholdig kaffe, end den vi er vand til at få.