Heilala Vanilla, Vanilje sirup 250 ml.

Heilala Vanilla, Vanilje sirup 250 ml.

Status: Ikke på lager

99,00 DKK
 

Glem alt om de traditionelle vaniljesirupper du finder rundt omkring, dette er vanilje i særklasse fra det lille kongerige Tonga i det sydlige Stillehav!

Heilala Vanilje Sirup er lavet på ægte vanilje fra Vava’u øerne. Herlighederne udgøres af vaniljeekstrakt, rørsukker og lidt limesaft – og nå ja, så er der også en hel vaniljestang i hver flaske. Vanilje fra vava’u øerne karakteriseres, sammen med en stærk vaniljesmag, ved sine krydrede noter, og de fede stænger har et højt indhold af korn, populært kaldet vaniljekaviar.

Heilala Vanilje Sirup er fremstillet på ægte Vava’u-vanilje, og selvom du har en sød tand, er et par enkelte dråber ofte nok, hvad enten det er i kaffen, på isen, over friskskåret frugt eller i din cocktail.


 

Heilala’s vaniljeprodukter er skabt med respekt for de gode råvarer og fuld kærlighed til produktet. Plantagen på Vava’u øerne i Polynesien bliver drives af Heilala, og udvikles løbende. Der er altså styr på, hvor vaniljen kommer fra, at der er gode forhold på plantagen og at kvaliteten opretholdes gennem alle processer. 

Indhold: 250 ml.