Vores butik på Østerbro er lukket t.o.m den 7. februar. Du kan stadig handle online, hvor du kan vælge at afhente i butikken.
Fredag d. 22/1 er der undtagelsesvis lukket for afhentning af webordre i butikken.

JURA E8 Touch Platin

Kun 1 tilbage
Varenr.
15084-bla
9.495,00 DKK
Se flere produkter fra Jura

Jura’s nye E8 Platin indeholder en masse ny teknologi. Her kan du få P.E.P teknologi, Aroma G3 kværn og Claris Smart Filter i en og samme maskine – alle teknologier, der er udviklet for at give dig en bedre kop kaffe med mindre besvær.

P.E.P teknologi betyder Pulse Extraction Process. Som navnet antyder benytter denne teknologi sig af en pulserende form for kaffebrygning, hvor vandet pumpes igennem kaffebønnerne med små hurtige stød. På denne måde udfordrer den Schweiziske kaffemaskinegigant den traditionelle form for espressobrygning, for at hive mere aroma ud af kaffebønnerne ved en længere direkte kontakt mellem kaffe og vand. Teknologien kan dog ikke benyttes, når der brygges lange kaffer (sort kaffe), da den længere ekstraktionstid her vil forringe kvaliteten i koppen.

Aroma G3 Kværn: Denne nye kværntype efterlader 60% mindre kaffe i kværnen end tidligere Jura-modeller, og sikrer derved, at din kaffe altid er friskmalet. 

Claris Smart Filter: indeholder en chip, der gør filteret selvkørende – sådan da. Maskinen registrerer selv, når du sætter et nyt filter i, og skyller det også automatisk igennem inden det tages i brug. Den ved også, når filteret er opbrugt, og hvis du ikke har mulighed for at skifte det med det samme, vil maskinen blot med jævne mellemrum bede om at blive afkalket. Ved maskinens opstart skal vandets hårdhed indtastes, så filterkapaciteten automatisk kan udregnes.

Kom forbi butikken og prøv om du kan smage den nye P.E.P teknologi i koppen. 

FAKTA

  • 4 valg på skærmen: Espresso, sort kaffe, cappuccino, mælkeskum. Den enkelte kaffe kan laves i 8 styrker
  • TFT-skærm
  • Højdejusterbart Kaffeudløb 65-111 mm.
  • 1,9L vandtank
  • 5-16 gram i bryggeenheden
  • Strømforbrug: 16Wh.
  • Maskinens mål: 28 × 35,1 × 43,9 cm. HxBxD.
  • Vægt 9,8 kg.

 JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

Specifikationer
Vægt 9.500000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider for afhentning af onlineordre:
Mandag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 11-18
Torsdag kl. 10-15
Fredag & Lørdag Lukket

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20