JURA Claris PRO Blue 1 stk.

Varenr.
730073
287,50 DKK
Se flere produkter fra Jura

Brug af Claris filterpatroner garanterer dig at vandet til din kaffe og te, altid er frisk-filtreret og har en lækker smag. Filteret er designet specielt til JURA´s fuldautomatiske espressomaskiner i den professionelle linje.

Filteret har en neutral pH-værdi, og er placeret direkte i vandtanken. Dette giver dig tre vigtige fordele: Garantien for, at dit kaffevand altid er frisk filtreret, før kaffen brygges. Frisk og rent vand garanterer din gane en kaffeoplevelse for livet.

Livslang beskyttelse af din maskine (eliminerer behovet for afkalkning). Claris fra JURA er hård ved kalk, men blød ved din espressomaskine.

Claris PRO Blue bruges til

  • IMPRESSA XJ9
  • IMPRESSA XJ5
  • GIGA X3 + X7 + X8 + X9 med vandtank

PRO filteret har en kapacitet på 100 liter. Efter at 100 liter vand er løbet igennem filteret, vil maskinen bede om at få skiftet filter.

Ved brug af filter skåner du din espressomaskiner og forlænger dens levetid.

Specifikationer
Vægt 0.300000
Navision discount group 605

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.