JURA kopvarmer

JURA kopvarmer

Status: Ikke på lager

1.995,00 DKK
 

Optimal opbevaring
Den slanke maskine er indrettet med et dæmpersystem så de to skuffer lukker næsten lysløst. Den kapacitet er optimalt tilpasset til hjemmebrug og kopper med en diemeter på op til 90 mm / 3,5 tommer og en højde på op til 110 mm / 4,3 tommer. Hvert niveau tilbyder plads til 5 espressokopper (57 mm / 2,2 tommer i diameter), 4 kaffekopper (66 mm / 2,6 tommer) eller 6 cappuccinokopper (90 mm / 3,5 tommer). Det lukkede system forhindrer at værdifuld varmeenergi går tabt og kopperne bliver støvede.

Varme kopper lige når der er brug for dem
Den moderne kopvarmer viser sin eco-intelligence med den programmerbare automatiske tænd- og sluk-funktion. Den kan nemt tilpasses til dine behov og opvarmer kopperne til det præcise tidspunkt hvor du gerne vil nyde din morgenkaffe. Det har aldrig været så nemt at være miljøvenlig.


Kopvarmer 55 °C / 131 °F – den perfekte temperatur Kaffe smager bedre når den serveres varm. Derfor arbejder de professionelle som principsag med perfekt opvarmede kopper. Hvis varm kaffe hældes i kolde kopper går meget af varmen tabt. Faktisk for meget. I opvarmede kopper frigives det dejlige aroma i sin helhed. Med den elegante, slanke kopvarmer tilbyder JURA det ideelle tilbehør til enhver automatisk specialkaffemaskine. De to varmeelementer holder konstant kopperne ved en temperatur på cirka 55°C / 131 °F - perfekt for tilberedning af en fyrig espresso eller en cappuccino med mælkeskum. Dette gør den til et absolut must for alle kaffekendere.