JURA X8 platinum

JURA X8 platinum

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

25.000,00 DKK
 

Kaffemaskine til kontor med 11-25 medarbejder.

Kapacitet: ca. 80 kopper om dagen

ELLER

JURA X8 er en utrolig alsidig kaffemaskine: Den kan forberede hele spektret af specialkaffer der er fremstillet med mælk og mælkeskum samt sort kaffe og den klassiske filterkaffe. Til te-elskere forbereder den også varmt vand på forskellige temperaturniveauer. Med sit solide, højdejusterbare dobbeltudløb kan den lave en specialitetskaffe - eller endda to drikkevarer samtidigt - og disponere dem i kopper eller glas med et enkelt tryk. Det højdejusterbare udløb gør maskinen ideel til selvbetjening. Det samme gælder de store betjeningsknapper, der kan indstilles efter dit behov.

Den innovative AromaG3-kværn friskmaler kaffebønnerne hver gang der brygges. Den er designet til hurtighed og præcision, samtidig med at den bevarer bønnernes fulde aroma. Puls-ekstraktions-processen (P.E.P.®) sikrer den korrekte ekstraktionstid på de små kaffedrikke som espresso og ristretto. Teknologien sikrer en længere ekstraktionstid ved at pumpe vandet igennem kaffebønnerne med små hurtige pulseringer. På den måde er vand og kaffe i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma trækkes med ud af bønnerne. Denne teknologi bruges ikke på de lange kaffer, da princippet vil forringe kvaliteten her.

Alle X8’erens kontrolelementer er på forsiden, klart synlige og let tilgængelige. Vandtanken og bønnebeholderen kan også genopfyldes fra forsiden. Drypbakken og grumsbeholderen er ergonomisk designet, så de kan fjernes med en hånd og tømmes hurtigt og nemt.

Rengøring af JURA X8

Vedligeholdelsen af X8 er lige så intuitiv som dens drift. Integrerede skylle- og rengøringsprogrammer, der anvendes sammen med originale JURA vedligeholdelsesprodukter, sikrer TÜV-certificeret hygiejne og renlighed. Selv X8’s rengøring af mælkesystemet er automatiseret, og kører med et enkelt tryk. Den faste dobbelttud kan let demonteres. Der er let adgang til mælkeudløbene placeret på forsiden af den dobbelte tud og de kan udskiftes meget let, hvis det er nødvendigt.

Med en ny rengøringsproces til mælkedelen er det blevet utrolig nemt at holde mælkeudløb og slanger rene i en travl hverdag. For at beskytte maskinen mod kalk, skal den udstyres med et vandfilter. Denne maskine bruger Claris Smart Pro vandfilter, som har en lille chip indbygget, der giver følgende features og fordele:

 • Maskinen registrerer selv, når du sætter et filter i vandtanken
 • Ved opstart skal vandets hårdhed indtastes, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 80 og 300 liter
 • Når filterets kapacitet er opbrugt, ved maskinen, at filteret har opbrugt sin kapacitet.
 • Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal bruge afkalkning, og vil bede om dette.
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
 • Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.

Ekstra udstyr

JURA X8 kan kombineres med ekstra tilbehør som f.eks. kopvarmer eller forskellige køleløsinnger til mælken, hvilket gør det til det ideelle grundlag for komplette skræddersyede kaffeløsninger inden for en bred vifte af områder.

 

Tekniske specifikationer

 • Onetouch funktion = alle kaffespecialiteter tilberedes ved tryk på én knap.
 • Aroma G3 kværn
 • 21 forskellige produkter
 • 5-16 gram kaffe i bryggekammeret
 • Maskinen bruger Claris Pro SMART filter
 • Fuldautomatisk rengøring af mælkedelen
 • Vandtankskapacitet på 5 liter – med mulighed for at få fast vand på.
 • Bønnebeholder med plads til 500 gram friske kaffebønner – med mulighed for at tilkøbe større bønnebeholder, så maskinen kan rumme 1 kg. friske kaffebønner.