JURA Z6 G2 Diamond Black

Kun 1 tilbage
Varenr.
810038
15.995,00 DKK
Se flere produkter fra Jura

JURA Z6 G2 DIAMOND BLACK MED SMART MODE

JURA Z6 er den første JURA espressomaskine på markedet med Smart Mode.

JURA Z6 definerer dermed selv, udfra dine præferencer, hvordan din startskærm skal se ud. Startskærmen vil således tilpasse sig dit valg af kaffespecialiteter. Og der er meget at vælge mellem – hele 22 kaffespecialiteter kan du servere med JURA Z6.

Herudover indeholder den relancerede version af JURA Z6 en ny professionel kværn, som er særdeles lydsvag. 

 

JURA TEKNOLOGI OG DESIGN

JURA Z6 med Smart Mode har som noget nyt også fået et forbedret væskesystem, som gør det muligt at tilberede endnu flere baristaspecialiteter, herunder bl.a. dobbelt espresso.

JURA Z6 Diamond Black har selvfølgelig P.E.P teknologi (Pulse Extraction Process). For at få en længere ekstraktions tid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges disse kaffetyper nu med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktions tid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

Med den nye renseproces til mælkedelen, hvor du bare skal tilsætte JURA mælkerens i den medfølgende beholder, sørger maskinen selv for at blande vand i. Herefter køres renseprogrammet helt automatisk igennem.

I maskinens nye mælkesystem kan du justere, om du vil have varm mælk eller varm mælkeskum. Du skal altså ikke dreje på opskummeren for at vælge og justere mellem mælk og mælkeskum. Z6 kan naturligvis også tilberede en Flat White, hvor kaffen løber ned i koppen før mælken.

JURA Z6 har som den første fuldautomatiske kaffemaskine nogensinde, til privat brug, mulighed for at indstille mælketemperaturen i 10 niveauer – dette gælder både varm mælkeskum og varm mælk.

 

JURA RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

JURA Z6 anvender filter: Claris Smart. I filteret sidder der en chip, så maskinen får følgende features:

  • Så snart der sættes et filter i vandtanken registrerer maskinen selv, at den kører med filter. De nye filtre skylles automatisk når filteret indsættes.
  • Når filteret er opbrugt, ved maskinen at netop dette filter har opbrugt sin kapacitet og det kan derfor ikke bruges mere.
  • Tages filteret ud af vandtanken, vil maskinen fremover bede om at blive afkalket i stedet for at få skiftet filter.
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil maskinen bede om at blive afkalket.
  • Maskinen KAN ikke afkalkes med filteret i vandtanken.
  • Ved maskinens opstart skal vandets hårdhed indtastes og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 40 og 60 liter.

 

Specifikationer
PID Nej
Pre-infusion system Nej
Fast vandtilslutning Nej
Kapacitet bønneholder 280 g
Skærmtype TFT farve
Manometer for kedeltryk Nej
Manometer for pumpetryk Nej
Vandfiltertype Claris SMART filter
Vandtank 2,4 liter
Autosluk Nej
Medfølger tamper Nej
Medfølger single filterkurv Nej
Medfølger dobbelt filterkurv Nej
Blindfilter medfølger Nej
Effekt 1450 W
Dimension Højde 37,5 cm
Dimension Bredde 32 cm
Dimension Dybde 45 cm
Vægt 12.000000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20