Kalita Wave 185 2-6 kop filtertragt stål

Varenr.
740226
310,00 DKK
Se flere produkter fra
Brand:Kalita

Denne filtertragt fra Kalita har en flad bund, som sikrer en ensartet ekstraktion. Kalita er kendt for at lave udstyr, der er let at gå til og laver en god kop kaffe hver gang.

Tragten er lavet af rustfrit stål, og du kan brygge med op til ca. 45 gram, dvs. 3 kopper hvis du følger følgen opskrift.

Opskrift: Pour Over
- Den langsommere, men nuancerede filterkaffe

Gode forudsætninger:
Fremragende og friskristet kaffe
Kværn
Vægt og timer
Drypkeddel
Bryggeudstyr, fx Chemex, Hario eller Kalita
Kaffefiltre til det specifikke bryggeudstyr
Kalkfattigt vand, 92-95grader

’Pour Over’ som koncept: Kært barn har mange navne – denne brygmetode kaldes også for ”slow brew”, ”drip coffee” eller på godt dansk ”håndbrygget kaffe”.
Vand hældes langsomt og kontrolleret over kaffen af flere omgange. Ved at brygge på denne måde, kommer kaffens nuancer og kompleksitet til udtryk.

Formaling: Relativt groft; grovere end til kaffemaskine, men finere end til en stempelkande. Groft formalet kaffe giver en hurtigere gennemløbstid og en mere syrlig, læskende kaffe. Hvis formalingen er for grov, er kaffen vandet og gennemløbstiden for hurtig. En smule finere formalet kaffe giver længere gennemløbstid og en kaffe med mere styrke og bitterhed, hvis kaffen er for fint malet.

Specifikationer
Vægt 0.800000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.