KALKFILTER TIL VANDTANK 25 L

Kalkfilter til vandtank på Rancillio Silvia og Dalla Corte Mini.

Varenr.
730000
49,00 DKK

Dette kalkfilter kan sættes direkte på vandindtaget på f.eks. en Rancillio Silvia eller en Dalla Corte Mini.

Vandfilteret halvere kalkmængden i vandet

Har brugsvandet eksempelvis en hårdhed på 14 °dH, vil vandet efter det har været igennm filteret have en hårdhed på 7 °dH.

Det er væsentlig sundere for maskinen, men der vil udfra ovennævnt eksempel stadig ske tilkalkning af espressomaskinen. Ønsker man at løse dette problem skal vandet være under 4 °dH og igen udfra ovennævnte eksempel skal der så filteres to gange.

Kalkfilteret bør skiftet hver 4 uge

Filteret kan filtrere ca. 24 L vand dog spiller tiden også en rolle. Når først ionbytterne (læs mere om ionbytning her) i filteret har været i berøring med vand virker de max 4 uger frem. Det betyder også at der er ikke nogen fordel ved at købe et kalkfilter med større kapacitet end du forbruger på en lille måned. Vi har disse kalkfilterne i  to udgaver 24 og 50 liter.

Specifikationer
Vægt 0.050000
Navision discount group 605

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.