No Crap, Mørk Chokolade 65g

Lækre popcorn med en tyndt lag knasende saltkaramel og en tyk kappe af mørk chokolade.

Kun 1 tilbage
Varenr.
600076
35,00DKK

Smagsmæssigt passer denne variant helt vildt godt til vores Brasilianske kaffe. Den er også god samme med de andre kaffer, men liiige med den fra Brasilien er der altså et helt særligt match. Måske er det de sprøde popcorn, det tynde lag af knasende saltkaramel eller den tykke overtræk af mørk chokolade eller også er det hele sammenspillet af de forskellige smage, der gør det.

No Crap har gjort sig umage med at finde de helt rigtige popmajs, og valget er faldet på en kerne, der kaldes ‘Mushroom’. Den ligger til grund for de runde og smagfulde popcorn. Her handler det dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler.

Specifikationer
Vægt 0.075000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.