No Crap, Trippel Salt 65g

Lækre popcorn i et tynd lag sprød karamel og et drys af Læsø's havsalt.

Varenr.
600075
32,00DKK

No Crap har poppet dine popcorn for dig, og så har de krydret med 3 forskellige slags Læsø havsalt. Det er da ikke til at stå for! Popcorn på et nyt niveau - vi siger det bare! Mushroom er navnet på den majskerne, der ligger til grund for hele molevitten. Disse kerner giver smukke, runde og fyldige popcorn med masser af smag. Hver enkelt popcorn beklædes med et tyndt lag sprød karamel, og drysses med en trilogi af dansk havsalt. Knasende lækker godbid med havbrus fra Kattegat til enhver med en sød tand. God som gave - også til dig selv!

Et kvalitetsprodukt handler dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler.

Specifikationer
Vægt 0.065000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.