Nuova Simonelli Mythos One

Nuova Simonelli Mythos One

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

17.999,00 DKK
 
ELLER

Mythos One kaffekværnen har Climate Pro teknologi, under ét gram retention af kaffe, Clump Crusher, trinløs justering af formalingsgrad og så er den tilmed utrolig enkel og brugervenlig at betjene.

Climate Pro teknologi
Den temperatur som kaffebønner kværnes under har betydning for hvor meget bønnen åbner sig og hvor meget aroma den frigiver under brygning. Det har altid været en udfordring en barista har skulle være opmærksom på og justere i forhold til. Der er ret store temperaturudsving på en kold kværn om morgenen til de travelste timer på dagen samt klimaet spiller også ind. Nuova Simonelli gik i et større projekt sammen med et hold professionelle baristaer og fandt frem til at der hvor kaffebønner åbner sig mest og frigiver mest aroma er ved en temperatur på mellem 38 og 45 oC.
Derfor har Mythos One et opvarmet og temperatursyret kværnkammer der holder en stabil temperatur indenfor dette område, gennem hele dagen.

Altid kun friskkværnet kaffe
Ved at placere knivene på skrå og over udløbet har Mythos One også løst problematikken med retention af kaffe mellem knive og i udløb - der er under et gram og det betyder at det aldrig er nødvndigt at "flushe" og giver mindre spild.

Luftig og klumpfri
Mythos One har et Clump Crusher system der giver klumpfri kværnt kaffe dr fordeler sig jævnt i filtret og gør det nemmere at tampe og få den bedst ekstration.

Innovativ og simpel betjening
Tre knapper: En til at skifte mellem single, double eller triple (bottomless) og selvfølgelig grind on-demand. De to andre til at skrue op eller ned for doseringen af de fire modes.
Trinløs indstilling af formallingsgraden som sidder praktisk og nemt at komme til at justere.

 

FAKTA

  • Bønnebeholder: 1,3 kg.
  • 75 mm. titanium knive (lang levetid)
  • Produktivitet: mere end 18 kg. i timen
  • Vægt: 22,5 kg.