Nuova Simonelli Oscar II

DEN KORTE GENNEMGANG

 • Varmeveksler HX
 • Vibrationspumpe (ingen OPV)
 • Super kraftig dampkraft
 • Timer til bryggetid
 • Barista Teknik kursus medfølger

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Varenr.
500319
5.995,00 DKK
Se flere produkter fra Nuova Simonelli

Simonelli tilbyder med sin model Oscar II en maskine, som er yderst kraftig til prisen. Denne maskine har et stålkabinet, som giver maskinen et rent look og god stabilitet. Du får stor kapacitet i den 3 liter store vandtank og en spildbakke, som kan indeholde 1L vand. Derudover tilbyder maskinen dig masser af plads under bryghovedet, så glas på op til 11cm kan placeres herunder.


 

 

Timer

Denne maskine har indbygget timerfunktion i den knap, du starter vandtilførslen på.
Den justerbare bryggetimer hjælper dig med at holde styr på bryggetiden. Du kan indstille gennemløbet til at tage f.eks. 25 sekunder hver gang. Det klares nemt ved at holde knappen inde til den blinker, og herefter trykkes den ind med et kort tryk, så vandet begynder at løbe og 25 sekunder senere deaktiveres knappen igen med et kort tryk.

Kedel med varmeveksler

Oscar II er udstyret med et det klassiske varmevekslersystem, HX. Det betyder, at du kan steame og brygge kaffe på samme tid. Kedlen er derudover af kobber og isoleret for at mindske varmespild.

Steamkraft

Simonellis mindre maskiner er kendt for deres fænomenale steamkraft. Denne maskine giver dig en nærmest professionel fornemmelse, når du steamer mælk. Det er nemt og effektivt at steame større mængder, så hvis du er glad for espresso med mælk, er dette en maskine for dig!

Steamarmen er let at vinkle som du ønsker, og er rigelig stor til at klare selv det største behov for varmet mælk.

Vibrationspumpe

Espressomaskinen kommer med en klassisk vibrationspumpe. Vibrationspumpen er slidstærk og stabil i brug, læs evt. mere her.

Vigtigt at vide i sammenhæng med pumpen er, at Oscar II ikke er udstyret med en OPV (over pressure valve). Bryggetrykket kan dermed ikke justeres og kan gå op til 16 bar.

Afkalkning

Kontra Coffee anbefaler på det stærkeste, at du benytter kalkfattigt vand på din espressomaskine. Kalkskader er ikke dækket af reklamationsretten, det disse er et udtryk for misvedligehold af maskinen.

Derfor anbefaler vi løbende service på maskinen, hvor vi tjekker maskinens tilstand, og vurderer hvorvidt der er behov for en afkalkning eller ej.

Hvis du ønsker at afkalke din espressomaskine selv, skal du være opmærksom på, at det er en langvarig proces, som i værste tilfælde kan efterlade dårlig smag til både espresso og mælk.

Vedligehold af maskinen

Rengøring af din maskines gruppehoved er essentiel for kaffens smag. Jo oftere du renser, og dermed backflusher din maskine, des bedre kaffesmag får du. Vi anbefaler en backflushing efter endt brug af maskine, gerne dagligt. Se her hvordan

Denne maskine har dog særlige forudsætninger for backflush. Du kan med fordel følge ovenstående link for grundlæggende vejledning, men opfordres til at supplere med følgende:
Backflush udføres indtil maskinen laver en stille, summende lyd. Her slukkes der for vandtilførslen, og filterhåndtages løsnes og strammes igen. Dette gøres for at undgå opbyggelse af for stort tryk i bryghovedet. Dette gentages op til en 6-7 gange, i stedet for de 3*10sekunder, som ellers er anbefalet.

 

Tekniske specifikationer

 • 2 liter isoleret kobberkedel med varmeveksler system
 • 1200 W varmelegeme
 • Professionelt ergonomisk bryggehåndtag, 58mm
 • Stor drypbakke, 1 liter med plads til 11 cm. høje glas
 • Vægt: 13 kg
 • Mål (H x B x D): 40 x 30 x 40,8 cm


Med maskinen følger der

Husk at bestille et blindfilter til backflushing.

Specifikationer
Vægt 13.000000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20