Origami Coffee Dripper

Varenr.
ORIBREW001
Fra 495,00 DKK
Se flere produkter fra
Brand:Origami

Den eftertragtede Origami Coffee Dripper er ikke bare smuk at se på, men åbner også op for forskellige bryggemetoder, da du kan bruge forskellige filtre til dripperen. Både Hario V60 1 kop filtre samt Kalita Wave filtre str. 155 passer til. Det giver mulighed for at lege med kaffens smage, da filtrene er med til at give kaffen forskellige udtryk.

Du kan placere Origami dripperen på din kop og hvilken som helst server du ønsker at bruge (fx Hario range server eller Filibusterkanden fra Saint Anthony Industries).

Den keramiske tragt bliver lavet i Gifu-præfekturet i Toki, Japan. Træholderen er af acaciatræ, og som alle andre varer af træ, så gør vi opmærksom på, at udseendet på træholderen varierer fra tragt til tragt.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.