Profitec Pro 700

Den komplette dualboiler maskine med solid rotationspumpe, fra tyske Profitec 

DEN KORTE GENNEMGANG

 • To kedler, dual boiler - steam og bryg samtidig med høj præcision
 • PID med timer - ændre temperaturen af kedlerne og smag forskellene 
 • E61 bryghoved - det klasiske Italienske gruppehoved med preinfusion 
 • Lydsvag rotationspumpe - Mulighed for at ændre maskinens brygtryk
 • Stor dampkapacitet

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Kun 3 tilbage
Varenr.
38810108
17.495,00DKK
Se flere produkter fra Profitec

Profitecs sortiment af maskiner henvender sig til enhver, som ønsker en god espresso i hjemmet af en højkvalitets maskine lavet af solide materialer. 

Som espressomaskine er Profitecs Pro 700 et skarpt bud på en hjemmemaskine, der giver maksimal stabilitet, er nem at benytte og kan lave espressoer på stribe. Derudover er maskinen usædvanligt støjsvag og gør espressobrygning til en leg i hjemmet. Nørden vil finde glæde i de mange muligheder, og begynderen vil glædes over, at espressobrygningen går som en leg.

Profitec leverer espressomaskiner, som er beundret for deres grundige opbygning og fokus på brugerens behov. Her er Profitec Pro 700 ingen undtagelse. Maskinen er kendt og elsket for sin elegante opbygning rent teknisk, og stilmæssigt er maskinen en del af 50årig gammel og klassisk tradition, som benytter sig af E61 bryghovedet.

Se detaljeret gennemgang nedenfor:


GENNEMGANG AF MASKINEN

E61 BRYGHOVED

Denne maskine har, som mange andre espressomaskiner, det populære E61 bryghoved. Med denne type bryghoved opnås en generel temperaturstabilitet, som sikrer at vandet ikke taber temperatur fra kedel og ud til bryghovedet.

Der er også mulighed for pre-infusion, vær dog opmærksom på at denne ikke er 100% ensartet fra gang til gang. Dermed ikke sagt, at det ikke er en god ide at benytte sig af denne pre-infusion i sit bryg, husk blot at tælle pre-infusiontiden med i din totale bryggetid, så du kan gentage brygget en anden god gang.


DUALBOILER OG PID + TIMER

Meget lig Profitec Pro 700 er denne maskine udstyret med to kedler og PID, der styrer temperaturen præcist, på dem begge. Du har her mulighed for at steame større mængder mælk med god steamkraft og brygge espresso samtidig.

To kedler giver derudover god kapacitet. Hvis du får gæster, og ønsker at kreere lækre espressoer eller cappuccini til alle, så kan en maskine som denne møde behovet.

Dog er en maskine som denne også et bud til enhver nybegynder. Maskinen styrer temperatur og tryk uden nogen problemer, og efterlader ikke brugeren med parametre, der skal styres eller tænkes over i forbindelse med brygget.

Brygkedel er 0,75L, steamkedlen er 1L og begge er lavet i stål.  På begge får du PID, som er placeret på fronten af maskinen. Denne er let at tilgå, samt der er indbygget timer i PID’en, så du let kan styre din bryggetid.

 

STEAMKRAFT

Profitec Pro 700 giver en stor steamkedel med solid steamkraft til hjemmebrug, så du hurtigt kan steame din mælk og du vil aldrig opleve at skulle vente på at maskinen skal opbygge damp. Profitec har tilgengæld designet din steamer på en måde som giver en blødere og mere behagelig steamoplevelse.

Dette betyder ikke, at du går på kompromis med steamkvaliteten, blot at dampkraften er henvendt til hjemmebrugeren, frem for cafemedarbejderen. 

 

ROTATIONSPUMPE

En dual-boiler maskine kommer ofte med rotationspumpe. Rotationspumpen er kraftigt brygget og byder på mulighed for at justere på trykket – endnu et parameter at eksperimentere med derhjemme, prøv eksempelvis at indstil dit brygtryk til 6 bar istedet for de klassiske 9bar - espressos tekstur vil nu være mere silkeblød på tungen.

Profitecs rotationspumpe er usædvanlig støjsvag, selv for en rotationspumpe at være. Når du tænder for dit bryg, lyder en lille og behagelig summen, som gør det til en fryd at arbejde ved maskinen, og uden at vække dem som sover længe.

Ydermere vil en pumpe af denne kaliber sikre at leverer det samme tryk til dit bryg gang efter gang.

 

FAST VANDTILSLUTNING

Maskinen har mulighed for fast vandtilslutning. Vi kan kun anbefale dette, da det giver mulighed for påsætning af professionelt kalkfilter, som sørger for friskt og afkalket vand til din espressomaskine.

Ydermere vil maksinens konventionelle preinfusions mulighed ved E61 gruppehovedet, yde et bedre og mere ens flow af vand.

 

OPVARMNINGSTID

Kontra Coffee anbefaler, at du lader maskinen varme op i ca. 20 minutter, så du ikke spilder god kaffe på, at maskinen leverer afkølet vand til dit første bryg.

 

AFKALKNING

Alle maskiner som bruger vand, bør i Danmark benyttes med kalkfattigt og/eller filtreret vand.

Espressomaskiner er ingen undtagelse, og vi gør opmærksom på, at eventuelle skader på maskinen der skyldes kalk, ikke er omfattet af reklamationsretten, da dette er et udtryk for misvedligehold af maskinen.

Vi anbefaler at denne maskine bliver serviceret professionelt efter 2 års brug. Kontakt endelig vores personale for mere information på dette område.

Vi anbefaler også at man selv afkalker sin maskine derhjemme forebyggende, se vores guide her.

 

VEDLIGEHOLDELSE AF MASKINE

Rengøring efter brug af maskinen er anbefalet. Det tager under to minutter, og sikrer dig en vedvarende og god kopkvalitet.

backflush gerne din maskine blot med vand, for at fange kaffe olier og grums før det sætter sig fast i kurv og showerscreen.

Husk at holde maskinen tør for vand der måtte ligge efter damp eller spild, specielt under drypbakken er dette vigtigt da det er normalt at vand sniger sig derned. 

Hvis ikke vandet tørres op jævnligt kan rustformationer forekomme over tid. 

TEKNISKE SPECIFICATIONER

 • To isolerede rustfri stål kedler, 0,75 L brygkedel og 2 L steamkedel
 • 2,8 L vandtank
 • Indbygget timer med PID på begge kedler
 • Rotationspumpe
 • Mål (BxDxH) 34 x 47,5 x 42 cm
 • Vægt 31 kg
 • Effekt 1x 1200W og 1x 1400W

 

MED MASKINEN MEDFØLGER

 • 1 stk. filterhåndtag, single inkl. filterkurv
 • 1 stk. filterhåndtag, dobbelt inkl. filterkurv
 • 1 stk. rensebørster
 • 1 stk. metal tamper
 • 1 stk. blindfilter
 • 1 stk. manual

 

 


Specifikationer
Kedelsystem Dual boiler
Kedeltype Issoleret rustfri stål - 0,75 L bryg og 2 L damp
PID Ja
Pre-infusion system Ja
Varmvandsudtag Separat varmtvandshane
Fast vandtilslutning Ja
Pumpetype Rotationspumpe
Manometer for kedeltryk Ja
Manometer for pumpetryk Ja
Vandtank 3 L
Diameter filterkurv 58 mm
Autosluk Nej
Materiale Blankpoleret rustfri stål
Medfølger tamper Ja
Antal portafilter medfølger 2
Medfølger single filterkurv Ja
Medfølger dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter medfølger Ja
Effekt 1200 W + 1400 W
Dimension Højde 42 cm
Dimension Bredde 34 cm
Dimension Dybde 47,5 cm
Vægt 31.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.