Rocket Appartamento

DEN KORTE GENNEMGANG

  • Varmeveksler, HX
  • E61 bryghoved
  • Vibrationspumpe
  • Kompakt maskine

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Varenr.
RE501A1
Fra 11.595,00 DKK
Se flere produkter fra Rocket

Appartamento er italiensk og betyder lejlighed. Som navnet antyder, er der her tale om en espressomaskine, der ikke fylder det store på køkkenbordet. Den er kompakt, og hører er blandt de mindre maskiner i Rocket’s portefølje.
Trods størrelsen, er her ikke gået på kompromis med hverken ydeevnen eller de funktioner du ellers kan forvente af en Rocket espressomaskine. Du kan brygge espresso og steame mælk samtidigt, uden at gå på kompromis med temperatur og tryk.
Rocket leverer altid maskiner i lækkert og elegant design. Appartamentoen kommer med ’dots’ på siderne og bryder med det rene chrome-look, og kan fås med kobber eller hvidt udfyldte prikker.


 

E61 gruppehoved

Som alle de andre maskiner fra Rocket, bærer Appartamentoen også det klassiske E61 gruppehoved. E61 gruppehovedet sikrer konstant vedligehold af temperaturen. Dette skyldes Termo-syphon systemet, der hele tiden cirkulerer vand rundt i bryghovedet.
Der er tale om et bryghoved lavet af messing belagt med krom, som vejer ca. 4kg. Når først det er opvarmet, holder det exceptionelt på varmen.

 

Kedel med varmeveksler

Varmevekslersystemet muliggør, at du kan steame mælk og brygge samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at sikre, at vandet har den rette temperatur, kan det på en varmevekslermaskine være en god ide at flushe lidt vand ud, førend brygget påbegyndes. Det skyldes opbygningen af kedlen med varmeveksler, som du kan læse mere om her. Så er du sikret, at kaffen ikke brændes af, førend brygget er påbegyndt.

 

Steamkraft

Rockets maskiner leverer god og kraftig damp til at steame med. Appartamentoen er på trods af sin størrelse ingen undtagelse, og du kan snildt steame til ønsket behov.

 

Vibrationspumpe

Rocket Appartamento er udstyret med en klassisk vibrationspumpe, som leverer stabilt tryk og lang holdbarhed.

 

Afkalkning

Uanset hvilken espressomaskine du anskaffer dig, anbefaler vi, at du benytter kalkfattigt vand. Du kan enten anskaffe en filtreringskande eller bruge kildevand. Hårdheden skal helst være på en omkring 5dH.
Afkalkning slider unødvendigt på dit udstyr, derfor ovenstående anbefaling. Når du benytter kalkfattigt vand kan en årlig afkalkning være rigeligt, og sikre maskinen en længere levetid.
Vi anbefaler professionel afkalkning for at sikre, at der ikke efterlades rester af afkalkningsmiddel inde i kedlen, som kan efterlade dårlig smag til steam og bryg.

 

Vedligehold af maskinen

Backflush og rengøring er nødvendigt for at sikre kvalitet i koppen. Olierne fra kaffen størkner og giver bitter smag, hvis ikke du renser dit udstyr efter endt brug dagligt.

 

Fast vandtilslutning

Maskinen kan ikke tilsluttes fast vand.

 

LEVERES MED

Specifikationer
Kedelsystem Heat Exchange (HX)
Kedeltype 1,8 L issoleret kobberkedel
PID Nej
Pre-infusion system Nej
Varmvandsudtag Seperat varmtvandshane
Fast vandtilslutning Nej
Pumpetype Vibrationspumpe
Manometer for kedeltryk Ja
Manometer for pumpetryk Nej
Vandtank 2 liter
Diameter filterkurv 58 mm
Autosluk Nej
Materiale Kabinet af blankpoleret stål
Medfølger tamper Ja
Antal portafilter medfølger 2
Medfølger single filterkurv Ja
Medfølger dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter medfølger Ja
Effekt 1200 W
Dimension Højde 36 cm
Dimension Bredde 27,4 cm
Dimension Dybde 42,5 cm
Vægt 20.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.