Rocket Appartamento

Rocket Appartamento

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

10.995,00 DKK
 

DEN KORTE GENNEMGANG

 • Varmeveksler, HX
 • E61 bryghoved
 • Vibrationspumpe
 • Kompakt maskine
 • Barista Teknik kursus medfølger

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

10.995,00 DKK

Appartamento er italiensk og betyder lejlighed. Som navnet antyder, er der her tale om en espressomaskine, der ikke fylder det store på køkkenbordet. Den er kompakt, og hører er blandt de mindre maskiner i Rocket’s portefølje.
Trods størrelsen, er her ikke gået på kompromis med hverken ydeevnen eller de funktioner du ellers kan forvente af en Rocket espressomaskine. Du kan brygge espresso og steame mælk samtidigt, uden at gå på kompromis med temperatur og tryk.
Rocket leverer altid maskiner i lækkert og elegant design. Appartamentoen kommer med ’dots’ på siderne og bryder med det rene chrome-look, og kan fås med kobber eller hvidt udfyldte prikker.


 

E61 gruppehoved

Som alle de andre maskiner fra Rocket, bærer Appartamentoen også det klassiske E61 gruppehoved. E61 gruppehovedet sikrer konstant vedligehold af temperaturen. Dette skyldes Termo-syphon systemet, der hele tiden cirkulerer vand rundt i bryghovedet.
Der er tale om et bryghoved lavet af messing belagt med krom, som vejer ca. 4kg. Når først det er opvarmet, holder det exceptionelt på varmen.

 

Kedel med varmeveksler

Varmevekslersystemet muliggør, at du kan steame mælk og brygge samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at sikre, at vandet har den rette temperatur, kan det på en varmevekslermaskine være en god ide at flushe lidt vand ud, førend brygget påbegyndes. Det skyldes opbygningen af kedlen med varmeveksler, som du kan læse mere om her. Så er du sikret, at kaffen ikke brændes af, førend brygget er påbegyndt.

 

Steamkraft

Rockets maskiner leverer god og kraftig damp til at steame med. Appartamentoen er på trods af sin størrelse ingen undtagelse, og du kan snildt steame til ønsket behov.

 

Vibrationspumpe

Rocket Appartamento er udstyret med en klassisk vibrationspumpe, som leverer stabilt tryk og lang holdbarhed.

 

Afkalkning

Uanset hvilken espressomaskine du anskaffer dig, anbefaler vi, at du benytter kalkfattigt vand. Du kan enten anskaffe en filtreringskande eller bruge kildevand. Hårdheden skal helst være på en omkring 5dH.
Afkalkning slider unødvendigt på dit udstyr, derfor ovenstående anbefaling. Når du benytter kalkfattigt vand kan en årlig afkalkning være rigeligt, og sikre maskinen en længere levetid.
Vi anbefaler professionel afkalkning for at sikre, at der ikke efterlades rester af afkalkningsmiddel inde i kedlen, som kan efterlade dårlig smag til steam og bryg.

 

Vedligehold af maskinen

Backflush og rengøring er nødvendigt for at sikre kvalitet i koppen. Olierne fra kaffen størkner og giver bitter smag, hvis ikke du renser dit udstyr efter endt brug dagligt.

 

Fast vandtilslutning

Maskinen kan ikke tilsluttes fast vand.TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Kabinet af blankpoleret stål.
 • HX Kobberkedel (varmeveksler), isoleret for temperaturstabilitet og energibesparelse.
 • E-61 gruppehoved i forkromet messing Termo-syphon-systemet.
 • Udtag til kogende vand.
 • Lydsvag vibrationspumpe.
 • Mål BxDxH: 27,4 cm x 42,5 cm x 36 cm.
 • Vægt: 20 kg.

LEVERES MED