Rocket Grinder FAUSTO

Rocket Grinder FAUSTO

Status: På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

6.500,00 DKK
 

Bag enhver succesfuld espresso står en stærk kværn!

6.500,00 DKK

På italiensk betyder ordet ’Fausto’ lovende, gunstig eller lykkebringende. Når det kommer til espressobrygning, er vi af den overbevisning, at en god kværn er et grundlaget for en god espresso.

Rocket Fausto kan meget vel være hjørnestenen i en succesfuld espressohistorie. Den er nem at betjene, og de 65 mm store stål knive giver en hurtig, ensartet formaling.

Fausto har en dedikeret mikrometrisk kværnindstilling, hvor du nemt justerer formalingsgraden. Dine indstillinger går til den nederste af de to knive, det vil sige, at når du tager den øverste kniv op, for at rense eller kalibrere din kværn, mister du ikke dine indstillinger.

På displayet kan du med knapperne + og - nemt indstille tiden til formaling af en enkelt eller en dobbelt espresso. Præcisionen ligger indenfor 1/10 sekund. Holder du knapperne for enkelt og dobbelt shot nede samtidig, træder den manuelle funktion i kraft.

Når du skal have adgang til knivene, rengøre kværnen eller bare skifte kaffebønner, kan du nemt løfte hopperen af. Den står frit i en silikonering, der holder den på plads. På kværnens højre side, kan du stramme en lille skrue, for at sætte den helt fast. Kværnen er udstyret med et spjæld, der gør det muligt, at lukke af for kaffen. Rocket Espresso producerer espressomaskiner efter traditionen af 'Fatto a Mano' der betyder ’lavet i hånden’. Et lille team af håndværkere fremstiller maskinerne, med præcision, omhu og sans for detaljen. De to partnere New Zealandske Andrew Meo og Italienske Daniele Berenbruch bibringer filosofier fra 2 forskellige dele af verden, så de på fabrikken i Milan, kan lave de bedste mulige espressomaskiner.

Endnu vigtigere er det, at en Rocket Espressomaskine vil levere den fineste espresso i koppen, gang på gang.

FAKTA

  • Højde: 44,5 cm.
  • Dybde: 28 cm.
  • Bredde: 16,5 cm.
  • Formalinger: Espresso
  • Indstilling: Trinløs
  • Type: Flade knive af stål, 65 mm.
  • Doseringsmuligheder: Elektronisk
  • Farver: Sort og Chrom