Rocket Grinder FAUSTO touch

Bag enhver succesfuld espresso står en stærk kværn!

Kun %1 tilbage
Varenr.
RG621A1
Fra 6.800,00DKK
Se flere produkter fra Rocket

Dette er den nye Rocket Fausto med Touchskærm. 

På italiensk betyder ordet ’Fausto’ lovende, gunstig eller lykkebringende. Når det kommer til espressobrygning, er vi af den overbevisning, at en god kværn er et grundlaget for en god espresso.

Rocket Fausto kan meget vel være hjørnestenen i en succesfuld espressohistorie. Den er nem at betjene, og de 65 mm store stål knive giver en hurtig, ensartet formaling: på 10 sekunder maler kværnen 21 gram kaffe.

Fausto har en dedikeret mikrometrisk kværnindstilling, hvor du nemt justerer formalingsgraden. Dine indstillinger går til den nederste af de to knive, det vil sige, at når du tager den øverste kniv op, for at rense eller kalibrere din kværn, mister du ikke dine indstillinger.

På touchskærmen har du shottæller og programmerbare dobbelte kontrolknapper, der giver dig mulighed for hurtige justeringer og ubesværet portionskontrol.

Når du skal have adgang til knivene, rengøre kværnen eller bare skifte kaffebønner, kan du nemt løfte hopperen af. Den står frit i en silikonering, der holder den på plads. På kværnens højre side, kan du stramme en lille skrue, for at sætte den helt fast. Kværnen er udstyret med et spjæld, der gør det muligt, at lukke af for kaffen. 


 

Rocket Espresso producerer espressomaskiner efter traditionen af 'Fatto a Mano' der betyder ’lavet i hånden’. Et lille team af håndværkere fremstiller maskinerne, med præcision, omhu og sans for detaljen. De to partnere New Zealandske Andrew Meo og Italienske Daniele Berenbruch bibringer filosofier fra 2 forskellige dele af verden, så de på fabrikken i Milan, kan lave de bedste mulige espressomaskiner.

Endnu vigtigere er det, at en Rocket Espressomaskine vil levere den fineste espresso i koppen, gang på gang.

Specifikationer
Knive diameter 65 mm
Formalingshastighed ca 2,1g/sek.
Kapacitet bønneholder 600 g
Omdrejninger/min 1350
Effekt 500 W
Dimension Højde 28,2 cm
Dimension Bredde 44,5 cm
Dimension Dybde 17,2 cm
Vægt 10.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Registrering og reparation af privat maskiner

Registrer du købet af din maskine, så der er styr på reklamationsret og evt. fremtidig service.
Udfyld serviceformular forud for indlevering til service eller reklamationssag.