Vores butik på Østerbro er lukket t.o.m den 7. februar. Du kan stadig handle online, hvor du kan vælge at afhente i butikken.

Rocket Porta Via

DEN KORTE GENNEMGANG

  • 2 kedler: 0,47L og 0,73L
  • Indbygget PID
  • Vibrationspumpe
  • Transportabel, 29,7kg
  • Barista Teknik kursus medfølger

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

Varenr.
RE481A1A
17.000,00 DKK
Se flere produkter fra Rocket

Rocket har tilføjet en lille joker i sit elegante udvalg af espressomaskiner. Porta Viaen er en lille maskine, hvor Rocket har gjort sig umage for at levere god kvalitet og eksklusivt design i én og samme omgang.

Eksklusivitet er nemlig nøgleordet ved denne maskine. Maskinen er transportabel, og kommer i en praktisk rejseboks, som er let at benytte. Maskinen pakkes ned i sin boks, hvor den sikres i bunden, hvortil medfølgende udstyr pakkes ned sammen med.

Maskinen er ikke en let sag med sine 29,7kg – men den kan klare transporten til sommerhuset, udlandsferien eller på besøg hos vennerne.

Selve vandtanken er aftagelig og placeres på maskinens top, hvilket giver maskinen lidt højde, frem for bredde. Vandbeholderen er vægtig, så den ikke dratter af maskinen ved brug.

Maskinen er dog også et spændende bud til dem med et lille køkken med begrænset plads. Prisen afspejler indmaden og kvaliteten – samt det faktum, at Rocket har valgt at holde fast i et E61 bryggehoved på denne fikse model.

Derudover medfølger der lækre kopper fra Rocket, den eksklusive Rocket tamper, en Rocket steamkande og et Rocket bundløst portafilter.


 

E61 bryghoved
Porta Via bærer en modificeret udgave af E61 bryghovedet. Du får den kendte temperaturstabilitet og traditionen med dig i denne maskine.

To små kedler med indbygget PID
Porta Via er en præcis lille sag. Med sine to små kedler der, ifølge Rocket, fungerer som en slags varmeveksler system, opnås en stabil bryggetemperatur. Der er indbygget PID, men denne er ikke synlig eller til at justere, medmindre maskinen skilles ad.

Kort sagt betyder ovenstående: En lille stabil sag med god præcision til dit bryg, hver gang. Forvent dog ikke den samme kapacitet som en større maskine, fx Rocket R58, det er ikke dennes maskines formål.

Steamkraft
Da steamkedlen ikke er større end 0,73L, er dette ikke Rockets kraftigste bud på en steamer. Steamarmen er vinklet elegant, så maskinen kan pakkes sammen til transport og samtidig lader dig have masser af plads, uden at komme i karambolage med selve maskinen.

Du kan snildt steame til et par cappuccini, latte osv., men du skal ikke forvente steamkraft som på større espressomaskiner.

Vibrationspumpe
Porta Via er udstyret med en klassisk vibrationspumpe, som giver dig et stabilt tryk under bryg. Læs mere om forskellen på vibrations- og rotationspumper her.

Afkalkning
Vi anbefaler at denne maskine afkalkes professionelt ved behov. Benyt altid kalkfattigt eller filtreret vand, da maskinen ellers tager skade af kalken.

Kalkskader på maskinen inde for reklamationsperioden er ikke dækket af reklamationsretten, da kalkskader er et tegn på misvedligehold af maskinen.

Vedligehold af maskinen
Vi anbefaler at du backflusher din maskine efter endt brug. Jo bedre du er til at rengøre din maskine, des bedre kaffe får du hver dag. Se hvordan du backflusher din maskine her.

Fast vandtilslutning
Denne maskine kan ikke sættes til fast vand, da den især er designet til at være lille og let transportabel.

 

Med maskinen følger:

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  • 2kedler: 0,47L og 0,73L og indbygget PID
  • Aftagelig vandtank og vibrationspumpe
  • Transportabel, 29,7kg
  • Mål (BxDxH) 20 x 40,5 x 53,5 cm (u. kasse)
  • 1050-1350W

 

Specifikationer
Vægt 25.000000

Butik og showroom


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider for afhentning af onlineordre:
Mandag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 11-18
Torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-15
Lørdag Lukket

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Ønsker du at få fremvist en specifik maskine så ring til os på 35 25 59 20 ca. 30 min før du ankommer til vores butik, så sørger vi for at maskinen er varm og klar til en demo.

35 25 59 20

Reparation

Hvis du køber en kaffemaskine hos os, kan du altid komme ind med den og få den lavet. Vi tager 1 time for at kigge på den, og derefter timepris for selve reparationen.

35 25 59 20