Rocket R58 dual boiler v2

Rocket R58 dual boiler v2

Status: Ikke på lager

18.500,00 DKK
 

DEN KORTE GENNEMGANG

 • To kedler, dual boiler
 • PID-styring af temperatur
 • E61 bryghoved
 • Rotationspumpe
 • Mulighed for direkte vandtilslutning og afløb
 • Barista Teknik kursus medfølger

Læs meget mere om denne maskine længere nede af siden.

R58 er en af Rockets topmodeller af espressomaskiner i husholdningssegmentet. Denne maskine er til den lige så topseriøse hjemme-barista, der ønsker at have fuld kontrol over alle processerne i espressobrygning og samtidig fantastisk til begynderen, der vil have styr på det tekniske, for at få en ensartet kop fra begyndelsen.

Maskinens design vidner om en kraftig maskine, som indeholder prima udstyr og skiller sig ud fra Rockets andre mindre maskiner.


 

E61 bryghoved

E61 bryghovedet kommer for alvor til sin ret på denne maskine. Temperaturstabiliteten som følger med denne type bryghoved er unik i forbindelse med to kedler og PID (læs: næste afsnit).

Vand cirkler fra kedlen igennem bryghovedet og sørger for stabil temperatur til bryg og udstyr. Derudover er der mulighed for pre-infusion med E61 bryghovedet, som har et indbygget pre-infusion cylinder. Dette aktiveres ved at løfte bryggehåndtaget halvt op, førend brygges igangsættes ved at løfte håndtaget til højeste position.

Der er ingen kompromiser på denne maskine, og med bryghovedet indskriver Rocket sig i en 50årig lang italiensk tradition, som byder på æstetik og præcision.

 

To kedler og PID på begge kedler

Som tidligere nævnt, er denne maskine noget af det nemmeste og mest præcise at arbejde med. Med en kedel til hver sin funktion og dertil PID, der styrer temperaturen, kan man ikke ønske mere.

Når du brygger påvirkes temperaturen til steam ikke, og omvendt. Hvis du ønsker at stille på kedlernes temperatur, isættes det eksterne stik, der følger med maskinen. Her har Rocket valgt, at styringen af PID ikke sker på selve maskinen, men det er derimod et aktivt tilvalg, der gør maskinens udtryk tidsløst, når stikket ikke er isat.

 

Steamkraft

Når en espressomaskine har to kedler, går du aldrig på kompromis med dampen fra steameren. Steamarmen er vinklet, så den er let tilgængelig og giver mulighed for at arbejde med større kander.

 

Rotationspumpe

En dual-boiler maskine kommer ofte med rotationspumpe. Rotationspumpen er kraftigt brygget og byder på mulighed for at justere på trykket – endnu et parameter at eksperimentere med derhjemme, hvis det frister!

Rockets rotationspumper laver en summende lyd ved start af og under bryg, men er langt mere støjsvag end de klassiske vibrationspumper.

 

Fast vandtilslutning

På Rocket R58 er der gjort klar til direkte vandtilslutning, men du kan også bruge den interne vandank på 2,5 liter.

Vi kan altid anbefale at påsætte et vandfilter fra fx BWT til vandforsyningen. Det sikrer at maskinen lever længere, du skal ikke bære kildevand hjem fra byen eller bruge penge på filtre til en filtreringskande.

Muligheden for fast vand til maskinen sikrer også, at vandet ikke er for længe i vandtanken. Det giver derfor et lækkert fast flow af frisk vand til kedlerne og dermed også dit bryg.

 

Afkalkning

Denne maskine skal afkalkes professionelt, og såfremt vores anbefalinger følges med henblik på brug af vand, kan det med fordel ske én gang årligt. Ved at afkalke årligt sikrer du, at der i mindre grad opstår uønskede kalkpropper eller skader i din maskine.

Husk at benytte filteret vand eller kildevand på en hårdhed om 5dH, hvis du ikke tager brug af muligheden for fast vandtilslutning. Du kan læse mere om vores anbefalinger til vand.

 

Vedligehold af maskinen

Vedligehold af maskinen skal ske efter endt brug. Såfremt dette ikke gøres, går du på kompromis med smagen af din kaffe.

Kaffeolier og kafferester størkner og blokerer for flowet af vand gennem din kaffe, samt efterlader grim smag. For optimale resultater og præcision bør der backflushes hver gang du er færdig med at brygge.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Kabinet i blankpoleret Aisi 304 rustfrit stål.
 • Kedel, isoleret, på 0,58L til bryg af espresso
 • Kedel, isoleret, på  1,7L til steam
 • Dedikeret vandudtag til americano eller te.
 • Portafilter 58 mm
 • Vandtank 2,5 liter
 • Vægt: 30 kg
 • Mål: (BxDxH): 31 cm x 44 cm x 41 cm.

 

Med maskinen følger