Rocket Steamkande

Denne pitcher fra italienske Rocket giver, med sin let spidse tud, mulighed for fuld kontrol over din latteart.

Varenr.
A61990458
Fra 429,00 DKK
Se flere produkter fra Rocket

Når du skal steame mælk, er det en fordel, at have udstyret i orden. For at opnå den eftertragtede micro bubble texture skal du ved hjælp af espressomaskinens damptryk, have mælken til at hvirvle rundt i kanden, mens du arbejder luft ind i den. En god teknik og den rigtige kande er alfa og omega, - ikke mindst når du kaster dig ud i at arbejde med latteart. Det er rigtig svært at hælde af en kande uden tud eller med en smal tud. Mælken skal nemlig kunne ’gynge’ fra side til side op ad dens kanter, hvis du f.eks. skal lave en rosetta. Denne kande fra italienske Rocket giver dig et rigtig godt udgangspunkt for at komme sikkert igang. Du kan vælge imellem 0,50 liter eller 0,75 liter, hvis der skal mange cappucinoer på bordet.

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.