To-go bambuskop, grøn polka

To-go bambuskop, grøn polka

Status: Ikke på lager

100,00 DKK
 

Denne særligt fine to-go kop med grønne polkaprikker, er lavet af økologiske bambusfibre, så vi kan hjælpes ad med at gøre verden til et grønnere sted.

Hvert år smides 100 milliarder engangskopper i skraldespanden verden over. Det har Ecoffee Cup besluttet sig for at ændre på. Vi kan derfor sige goddag til den nye generation af to-go kopper. Denne fine version i bambus er særligt sej, da den også er komposterbar. Behandler du den godt, holder den i årevis, men skulle den ulykkeligvis blive ubrugelig en dag, hopper du på den, overhælder skårene med kogende vand, og smider hele molevitten i komposteren. Sejt, ikk? Sørg dog lige for at smide silikonelåg og frakke til genbrug. De er endnu ikke nedbrydelige – men der arbejdes hårdt på sagen.

Kopperne består af økologiske bambusfibre, der er ‘klistret sammen’ ved hjælp af GMO-fri øko majsstivelse og resin. Koppen er fri for BPA og phthalater.

Ecoffee Cup produceres af Tosh Products Limited, der er baseret i London. Firmaet designer miljøvenlige hverdagsprodukter.

Join the club! Hashtag dine bedste togo-billeder med #stopthe100billion.

Kan gå i opvaskemaskinen.
Må ikke bruges i mikroovn.

400 ml. Højde: 14 cm.