To-go bambuskop, lime

To-go bambuskop, lime

Status: Ikke på lager

100,00 DKK
 

Denne limegrønne sag er lavet af økologiske bambusfibre, så vi samman kan nedbringe verdens forbrug af 100 milliarder engangskopper om året. Og så er den endda komposterbar!

Hvert år smides 100 milliarder engangskopper i skraldespanden verden over. Det har Ecoffee Cup besluttet sig for at ændre på. Vi kan derfor sige goddag til den nye generation af to-go kopper. Denne fine version i bambus er særligt sej, da den også er komposterbar. Behandler du den godt, holder den i årevis, men skulle den ulykkeligvis blive ubrugelig en dag, hopper du på den, overhælder skårene med kogende vand, og smider hele molevitten i komposteren. Sejt, ikk? Sørg dog lige for at smide silikonelåg og frakke til genbrug. De er endnu ikke nedbrydelige – men der arbejdes hårdt på sagen.

Kopperne består af økologiske bambusfibre, der er ‘klistret sammen’ ved hjælp af GMO-fri øko majsstivelse og resin. Koppen er fri for BPA og phthalater.

Ecoffee Cup produceres af Tosh Products Limited, der er baseret i London. Firmaet designer miljøvenlige hverdagsprodukter.

Join the club! Hashtag dine bedste togo-billeder med #stopthe100billion.

Kan gå i opvaskemaskinen.
Må ikke bruges i mikroovn.

400 ml. Højde: 14 cm.