Sage - The Oracle Touch

Kun 2 tilbage
Varenr.
810074
17.999,00 DKK
Se flere produkter fra Sage

Sage har med denne maskine lavet en del opgraderinger, som adskiller den fra den første Sage the Oracle. Som altid er Sages maskiner lette at betjene og lavet til nemt at producere en god espresso, evt. med mælk. Maskinens pris afspejler den hjælp, du får til at lave en god espresso.

Maskinens formål er at hjælpe dig med at formale, dosere, tampe samt steame. Det eneste du selv skal gøre, er at justere kværnen løbende.

Den mest umiddelbare forskel er selvfølgelig touch-skærmen. I stedet for at benytte sig af knapper, er der her tale om en enkelt skærm, hvor du vælger din drik og herefter kan vælge single- eller dobbeltshot, hvor skummet din mælk skal være samt formalingsgraden. Skærmen er let at navigere i, og avancerede menuer er nu lettere at tilgå på denne maskine, end på den tidligere Oracle.

Af nye vigtige ændringer på maskinen er dens filter til filtrering af kalk i vandet. De benyttede filtre på denne maskine er fra Claris, og filtrerer væsentligt bedre end Sages tidligere løsninger. Vi anbefaler dog stadig, at du benytter filtreret vand på maskinen samtidig med filteret for at være på den sikre side.

Kværnen kan nu også kalibreres. Hvis du oplever at du ikke kan male groft eller fint nok over tid, så er det ganske simpelt at tage den øverste del af knivsættet ud, aftage håndtaget og simpelthen justere grovere/finere ved at sætte tallet fra fabrikationsindstillingerne lavere eller højere. Håndtaget påsættes igen, og øverste del sættes på plads som vanligt, og din kværn er nu kalibreret til det ønskede spænd i formalingen.

Vær opmærksom på, at maskiner med en del indbygget elektronik samt automatiserede processer skal rengøres grundigt og behandles med mere omtanke end mere manuelle maskiner. Vi anbefaler på det stærkeste, at du læser manualen igennem og sætter dig ind i maskinens processer. Hvis du har yderligere spørgsmål angående rengøring af maskinen, er du velkommen til at kontakte os i butikken.

 

SÅDAN BRUGER DU SAGE - THE ORACLE TOUCH

 1. Vælg den ønskede drik på skærmen og juster evt. temperatur på mælken eller om du ønsker single eller dobbeltshot.
 2. Sæt filterholderen i kværnen til venstre og drej let håndtaget til højre. Nu kværnes bønnerne direkte i filterholderen og tampes automatisk.
 3. Flyt filterholderen fra kværnen over i bryggehovedet i midten og tryk på ”brew”-knappen.
 4. Når espressoen brygges, kan du gå i gang med at steame mælk. Fyld den tilhørende kande halvt med koldt mælk, og placer den så steamarmen står ca. midt i kanden. Aktiver steameren ved at trykke på ”milk”. Husk at tørre steamarmen af, så ingen mælkerester er tilbage på steamarmen.
 5. Nu har du en færdigbrygget espresso og lækker steamet mælk, som nu bare skal forenes. Dette gør du ved forsigtigt at skvulpe mælken i din kop med espresso - sådan at mælken ligger sig under kaffen.
 6. Voila - du har nu en cappuccino, café latte eller cortado.

 


 

Tekniske specifikationer:

 • Bønnebeholder: 280g
 • Vandtanke: 2,5L
 • Materiale: Børstet rustfrit stål
 • Kedler: Rustfrit stål
 • Integreret rustfrit stål konisk kværn
 • 2400 W
 • 220-240V
 • Touchskærm
 • Vægt: 20 kg
 • Mål (BxDxH): 39,2 x 37,3 x 45,5 cm

Med maskinen medfølger:

 • Sage knock box
 • 58mm rustfrit stål portafilter
 • Single og dobbelt filterskål
 • 480 ml rustfrit stål steamkande
 • Reservedele til steamarmen
 • Strip til at teste vandets hårdhed
 • Holder til vandfilter samt Claris vandfilter

 

Specifikationer
Kedelsystem Dual boiler
PID Ja
Pre-infusion system Ja
Fast vandtilslutning Nej
Skærmtype Farve touch screen
Pumpetype Vibrationspumpe
Manometer for kedeltryk Nej
Manometer for pumpetryk Nej
Vandfiltertype Sage Claris vandfilter
Vandtank 2,5 L
Diameter filterkurv 58 mm
Autosluk Ja
Medfølger tamper Nej
Antal portafilter medfølger 1
Medfølger single filterkurv Ja
Medfølger dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter medfølger Ja
Effekt 2400 W
Dimension Højde 45,5 cm
Dimension Bredde 39,2 cm
Dimension Dybde 37,3 cm
Vægt 25.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.