Sage - The Precision Brewer - Glass

Kun 2 tilbage
Varenr.
810072
1.999,00 DKK
Se flere produkter fra Sage

Sage - The Precision Brewer er en nyhed fra australske Sage. Med sin imponerende bryggekapacitet kan den lave op til 1,8 liter filterkaffe – lige hvad du har brug for i sommerhuset, på hjemmekontoret og når familien er på besøg.


 

Indstilinger på Sage - The Precision Brewer

Der er 6 forudindstillinger på Sage The Precision Brewer – ’så du kan nyde kaffen præcis som du kan lide den’, siger Sage. Vi gennemgår lige indstillingerne her, så kan du se, om der også er en eller 2 til dig.

Fast
Vælger du dette program, brygger Sage The Precision Brewer 12 kopper kaffe til dig på 7 minutter. That’s fast!

Gold
I Oslo ligger ECBC (European Coffee Brewing Centre) der laver tests af kaffemaskiner. Det lille guld-klistermærke, der sidder på Sage The Precision Brewer, betyder at ECBC står inde for, at denne maskine benytter den rette mængde vand med den rette temperatur og den rette bryggetid, så du får en perfekt afbalanceret kop kaffe. Så skal du bare lige dosere kaffebønnerne selv.

Strong
På dette program brygger kaffemaskinen ved en højere temperatur, og med et langsommere flow, der giver længere kontakttid mellem vand og bønner, og dermed en kraftigere kop kaffe.

Over Ice
Når du skal lave iskaffe, kan det være en fordel med en lidt mere koncentreret kaffe, så den kan smage godt igennem mælk, is og hvad man eller kan finde på at putte i kaffen på en varm sommerdag. Når du vælger dette program, ved kaffemaskinen, at den skal kompensere for alle disse faktorer, og den brygger derfor en stærkere kaffe.

My Brew
Her kan du lave din helt egen bryggeopskrift. Vælger du dette program, hopper endnu en menu op, og du kan regulere på trækketid, bryggevandets temperatur og gennemløbstid. Sejt!

Cold Brew
Hæld vand i tanken, bønner i filtret og indstil trækketiden. Maskinen hiver det kolde vand op i filtret, lader kaffen trække så længe du ønsker det, og filtrerer dit kolde bryg ned i kanden, så snart den ønskede trækketid er forbi. Sage kalder denne funktion for Steep & release.

Settings
Forestil dig at kaffen ER brygget, når du står op om morgenen! Under ’settings’ kan du indstille et bryggetidspunkt. Hæld vand og kaffebønner på, og indstil dit ønskede bryggetidspunkt, og voilá eftermiddagskaffen er klar, når du kommer hjem, morgenkaffen er klar, når du står op. Kun fantasien sætter grænser for hvornår, din kaffe skal serveres.

Styring af kaffemaskinen

Temperatur
Sage The Precision Brewer har PID. Det vil sige, at du kan styre kaffemaskinens temperatur helt nøjagtigt - med +/- 1°C for at være helt præcis.

Pumpe
Du kan vælge imellem 3 forskellige gennemløbstider. Det er ret sejt! I sammemspil med kaffebønnernes formalingsgrad spille gennemløbstiden en stor rolle for smagen af din kaffe. Skal den være kraftig, som f.eks. når du skal bruge den til iskaffe, eller kan du bedst lide din friskristede Kenya-kaffe i den lette ende. Alt det kan du indstille på her.

Thermocoil varmesystem
Sage The Precision Brewer leverer renerevand end mange andre maskiner, som bruger aluminiumsvarmelegeme.

 

Specifikationer

 • Indstillinger: My Brew, Gold, Fast, Strong, Over Ice og Cold Brew
 • Registrering af små kopper
 • PID-temperaturkontrol
 • Pour Over Adapter – Kompatibel
 • Vandtank kapacitet: 1,8 liter / 12 kopper
 • Dimensioner: 17 x 31 x 40 cm
 • Power: 1650 W
 • Spænding: 220 V
 • Kontruktionsmaterialer: Børstet rustfrit stål

 
Tilbehør, inklusive

 • Termo- eller glaskande
 • Kaffemåleske
 • Dobbeltfilterkurve: Flad bund & kegleformede
 • Trådkurvefilter
 • Papirfiltre med flad bund (10 stk.)
 • Strip til test af vandets hårdhedsgrad
 • Farve/model
 • SDC 450 BSS – Termokande
Specifikationer
Vægt 7.000000

Butik


Dag Hammarskjölds Allé 36
2100 København Ø
Danmark
+45 35255920

Find os på Google MapsÅbningstider:
Mandag - Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-15

KONTRA Coffee butik på Østerbro

Rådgivning

Hvis du ønsker vejledning i udstyr eller vores kaffer er du altid velkommen til at kontakte vores butik. Er du interesseret i en specifik maskine, kan vi sørge for at maskinen er varm og klar til demonstration efter aftale.

22 49 04 00

Reparation

Hvis du køber en espressomaskine hos os, kan du altid få den serviceret af vores teknikere på eget værksted. Klik herunder for at læse mere om indlevering og service af maskiner.